“Dette er ikke verdt et besøk til den prisen.”
Anmeldelse av El Chaleco

El Chaleco
Vurdert som nr. 9 av 290 Restauranter i Almunecar
Kjøkken: Fransk
God for: Forretningsmøter, Spesielle anledninger, Romantisk
Middagsalternativer: Middag, Lunsj, Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 22. juli 2022 via mobile enheter

Det var en skikkelig nedtur. Har vært der før. Ca. 6-7 år siden
Da var det en stor opplevelse.
Styr unna. Det er tydeligvis et generasjon skifte. Andre har overtatt. Det merkes.
Skjønner ikke at de får så stor oppmerksomhet med Michelein.

Takk, Svein S
Audrey S, Propietario på El Chaleco, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. august 2022

Restaurante El Chaleco Bib Gourmand Michelin 2022
Estimados señores
Sentimos que no le gusto los cambios pero cierto es que en 7 años la gastronomía cambia y hay seguir los avances y no quedarnos en platos anticuados.
De hecho pensamos que evolucionar con el tiempo es bueno.
Atentamente

Anmeldt 27. juni 2019

Gjennomført bra! Smakfull og lekkert dandert. Veldig hyggelig miljø! God service. Kan anbefales på det sterkeste!!

Dato for besøk: juni 2019
5  Takk, Gullskodamene
LydiaElchaleco, Propriétaire på El Chaleco, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juni 2019

Restaurante El Chaleco Bib Gourmand Michelin 2019

Kjære herrer

På vegne av hele El Chaleco-teamet takker vi for din kommentar, og vi håper å se deg snart.
oppmerksomt
Audrey

Anmeldt 23. februar 2019

lokalene har sett sine beste dager. gardiner og duker burde vært byttet ut for en god del år siden. et strøk eller to med maling hadde heller ikke vært feil. maten var ikke mer enn den måtte være. men hyggelige folk.

Dato for besøk: februar 2019
1  Takk, Trond L
LydiaElchaleco, Propriétaire på El Chaleco, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. februar 2019

Dear Sir
Thank you for your comment.
Our establishment has been renovated not long ago.
We feel that the decoration is not to your liking
. Sincerely

Anmeldt 22. februar 2019 via mobile enheter

Topp sted med fine råvarer og fantastisk service.
Vi skal opp der en tur i kveld også.
Uten tvil den mest staselige restauranten i almu.

Dato for besøk: februar 2019
4  Takk, Runardohaugos

Restaurante El Chaleco Bib Gourmand Michelin 2019
Kjære herrer
Tusen takk for din kommentar.
Det er en glede å vite at du nyter med oss.
Hver dag prøver vi bedre og nyskapende for din tilfredshet.
Håper å se deg snart
Audrey

Anmeldt 15. juli 2017 via mobile enheter

Vi bestilte bord på denne franske resturanten. Og det ble en super kveld, når du er lei de helt ordinære resturantene i Almunekcar så er dette en perle😀utrolig dedikert servise og behagelige servitører, vi gikk for set menyen og 1 flaske hvit og rød, alle de fem rettene 30 € sto til top karakter, raviolien var i særklasse;) løp og spis, dette er noe annet en kafématen som serveres de fleste steder i byen😀😀

Dato for besøk: juli 2017
4  Takk, JanGHalvorsen
LydiaElchaleco, Propriétaire på El Chaleco, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. juli 2017

Restaurant El Chaleco Michelin Bib Gourmand 2017 Almunecar

Kjære herrer;

Vi setter pris på den tilliten de har dedikert til restauranten El Chaleco Michelin Bib Gourmand som dine fine ord om vår etablering.
Vennlig hilsen restaurant utstyr El Chaleco Almunecar
Renaud, Audrey, Carmen, Stéphane.

Reisende som så på El Chaleco, så også på

Almunecar, Granada (provins)

Almunecar, Granada (provins)

Har du vært i El Chaleco? Del dine erfaringer!