Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lunch”
Anmeldelse av Republic Restaurant

Republic Restaurant
Vurdert som nr. 21 av 464 Restauranter i Denia
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 18 - USD 37
Kjøkken: Internasjonalt
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Lunsj, Middag, Frokost, Levering, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Lunsj, Middag, Frokost, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 19. januar 2019 via mobile enheter

Vi har vært her flere ganger før , og har stort sett vært veldig fornøyde. Denne gangen gikk vi for 200 grams sirloin peppersteak, tunfisk og peking duck . Alt smakte godt , men så veldig spennende var vel ingen av rettene . Anden var "raspet " og ble severt med tynne pannekaker . Kjøttet var delt opp i biter med sausen a part og med noe stekt sopp til.Tunfisken var perfekt stekt og var nok det beste valget . Hyggelig betjening og fin utsikt over marinaen .

Dato for besøk: januar 2019
Takk, hilde_se2000
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 618)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 1 618 anmeldelser

Anmeldt 4. oktober 2018 via mobile enheter

Flott beliggenhet på Marinaen i Denia. Vi hadde bestilt og fikk derfor sitte ute i behagelig kveldstemperatur.
Vi valgte fire retters meny med vinpakke, og det ble et nydelig måltid. Delikate retter i passelige mengder og til en overkommelig pris. Vi kommer gjerne igjen.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, Ramiras
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. november 2017 via mobile enheter

Hyggelig og pent sted på moloen. Svært god mat og hyggelig betjening. Anbefales både for lunch Og middag hele året.

Dato for besøk: november 2017
Takk, epleblomst
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. september 2017 via mobile enheter

Spiste lunsj på denne fine restauranten. Det tok litt lang til før vi fikk betjening og holdt nesten på å gå. Det virket som om det rett og slett var for få som serverte. Det var derimot mange kokker og maten var ypperlig!

Dato for besøk: september 2017
Takk, marisjoeberg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. februar 2017

På dette stedet har vi vært og spist lunsj og middag mange ganger. Når vi har nye folk med oss ned hit, tar vi alltid turen til marinaen og besøker Republic og vi blir sjelden skuffet. Nydelige retter, servert fantasifullt og flott. Service er veldig bra, men av og til har de det veldig travelt og det kan gjesten merke, men virkelig et sted jeg vil anbefale.

Dato for besøk: februar 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Eva B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Republic Restaurant, så også på

 

Har du vært i Republic Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din