“Topp plass”
Anmeldelse av Kathmandu Restaurant

Kathmandu Restaurant
Vurdert som nr. 11 av 437 Restauranter i Denia
Kjøkken: Asiatisk, Indisk, Nepalsk
Middagsalternativer: Middag, Sent på kvelden, Frokost, Levering, Reservasjoner, Gatekjøkken
Anmeldt 28. mai 2024 via mobile enheter

Koselig resturant som var åpnet for 5 dager siaen når vi var der. Deilig mat, hyggelig betjening og bra priser.

Oppmerksom betjening som pratet bra engelsk.

Topp plass 👍

Dato for besøk: mai 2024
Takk, michaelpE844WG

Anmeldt 13. juli 2016 via mobile enheter

Vi har vært her to ganger nå, og vært like fornøyd begge gangene. Anbefaler å bestille ulike retter, så kan alle smake på alt. Serveres i små skåler.

Dato for besøk: juli 2016
Takk, ToveJenny
Anmeldt 11. juni 2016

Veldig god mat med super service og fornuftige priser. Flere anmeldelser nevner dekoren som kald, men vi syntes det var moderne og stilrent. We'll be back!;)

Dato for besøk: juni 2016
Takk, karolines956
Anmeldt 6. juni 2016 via mobile enheter

Vi gleder oss til å spise her hver gang vi besøker Denia. God mat og hyggelige servitører. Gode parkeringsmuligheter. Anbefales!

Dato for besøk: juni 2016
Takk, 79benedicten
Anmeldt 11. november 2015 via mobile enheter

Har bare besøkt stedet en gang men har spist på mange indiske restauranter. God mat til fornuftige priser. Hyggelig betjening.

Dato for besøk: november 2015
Takk, Svein B

Reisende som så på Kathmandu Restaurant, så også på

Denia, Costa Blanca

Har du vært i Kathmandu Restaurant? Del dine erfaringer!