Lagre

fra USD 105,80
fra USD 50,11
fra USD 50,11
Anmeldt 5. august 2019 via mobile enheter

Kajakktur fra Playa de la Granadella. Stranden sies å være en av de fineste i Spania, men jeg hadde blitt skuffet hvis vi ikke hadde booket kajakktur. Vi var en gjeng på 10 (barn og voksne). Kun en av oss har padlet endel kajakk, resten var nybegynnere. Guiden vår Oliver var flink til å forklare og få med alle. Vi padlet inn i en grotte, hadde pause på en strand og padlet innom et sted hvor vi dykket med snorkel & maske som vi fikk låne. Proft opplegg. Pluss at verdisaker kan oppbevares i bilen deres og at man får låne badesko og vanntett bag til å ha med på tur.

1  Takk, N3780IVlindal
Anmeldt 9. august 2018

Dette var en utrolig gøy opplevelse som kan anbefales til alle i alle aldre. Guidene var veldig hyggelige og flinke, og tilpasset turen etter gruppens nivå. Utrolig gøy med snorkling ca halvveis på turen, på en fantastisk fin liten strand mellom klippene.

Dato for opplevelse: juli 2018
1  Takk, maaari00
Anmeldt 13. juli 2018 via mobile enheter

Super dag - kjekk aktivitet for store og små 😎Anbefales som et avbrekk fra strand og bassengdager! Verdt kjøreturen 👍

2  Takk, AinaFrankrig
Anmeldt 29. juni 2018 via mobile enheter

Kontaktet de via mail for sykkelleie. Raskt svar og vi avtalte å treffes dagen før vi skulle ha syklene.
Var innom butikken søndag ettermiddag for bestilling av sykler. Hjelm, repsett og vannflasker inkludert. Vi opplyste på forhånd om hvilke sko vi hadde mtp pedaler.
De hadde også gode tips for ruter både i fjellene og langs kysten (sjekk Strava).
Hentet ut syklene 0800 mandag og hadde 2 topp dager på setet.
Gode sykler og topp service, vi kommer tilbake 👍

Dato for opplevelse: juni 2018
Takk, RogerNormann
Anmeldt 4. mai 2018 via mobile enheter

Hadde først en flott sykkeltur med flotte sykler tilpasset oss i forskjellige størrelser. Lette sykler til alle spreke/mindre spreke. Alle var fornøyd. Etter det var vi på kajakktur ute i flotte grotter. God veiledning, lette fine kajakker. Stoppet på en nydelig strand. Venter nå på bilder som ble tatt. Kan anbefales.

Dato for opplevelse: mai 2018
Takk, annel939