Dette hotellet kan jeg trygt anbefale om du ønsker en avslappende all inclusive ferie. Vi har vært på flere all inclusive hotell tidligere og ingen kan måle seg med dette. Her får du 3 hotell i ett (tilgang til både Pegasos Royal og Pegasos Club) Maten var nydelig, mye å velge mellom, egen barnebuffet og en service som var helt fantastisk. Underholdning hver kveld og vi kunne velge mellom 3 ulike show, da de har et amfi per hotell som tilbyr show. i tillegg var det minidisco for barn og noen kvelder i uken var det også livemusikk, og karaokekvelder hadde de også. Hotellet har eget utendørs disco for voksene med egen DJ. Her er det ingen tvil om at de har lagt til rette for en perfekt ferie. Stranden er den beste du kan finne i nærheten av Alanya, langgrunt med finkornet sand, ingen stein, ingen tang
Vi er en familie på 4 og hadde det helt supert! Vi hadde stort rom med to bad og en nydelig utsikt. Barna var også med på ungdomsklubben som resulterte i mange gode vennskap som mest trolig vil vare etter ferien også.
Takk til alle ansatte på Pegasos Resort for å ha gitt oss en minnerik ferie som vi vil ha med oss i hjertet.Mer
- Gratis parkering
- Svømmebasseng