Vi bodde en uke på Azura Deluxe.
Utseendet på hotellet er flott, og det er et majestetisk inngangsparti og en flott lobby.
Vi ankom hotellet ca kl 22:00 og da var det ingen plass å få seg en matbit. Måtte vente til nattmat kl 23:30.
Vi fikk et rom som ikke var veldig stort. Vi bodde tre voksne og et barn på rommet. Rommet var fint, men litt smått for fire personer. Badet var pent, men rengjøringen var ikke fem stjerners. Nede ved gulvet i dusjen var det noe som lignet på sopp... ikke helt bra! Ikke veldig bra rengjøring heller. Glass i dusj ble ikke pusset, og sand lå igjen på gulv. Balkongen var veldig små! kun to stoler, og ikke plass til oss 4! Ok med skapplass og bra at det var safe på rommet. Kjøleskap ok, men drikkevarer var bare inkludert en gang! Ikke behagelig dyne / laken. Det var grovt og hardt, ikke veldig mykt og behagelig å ligge i. Puter var gode!
Bassengområdet var fint, men veldig intimt. Etter klokken 09:00 var det ikke mulig å finne solsenger ved bassengområdet. Fint basseng, med mulighet for å være i skyggen. Flotte basseng for barn og fine sklier. Stranden var fin, og veldig hyggelig personale hjalp med å finne ledige senger. Piren var fin, men vi benyttet ikke denne til soling. Fin sand og flott i havet.
Maten var generelt veldig god! Mye godt å spise til enhver tid! Hovedrestauranten kan bli veldig full av folk, og ganske bråkete.
Det var få ansatte som snakket engelsk godt. Det er flest øst europeere på dette hotellet, med overvekt av russere. Dette er helt uproblematisk og de som var på dette hotellet var hyggelige.
Vi hadde avreise veldig tidlig ( 04:30). Hyggelig at hotellet hadde laget matpakke som vi kunne spise i taxien.
Stort shoppingområde helt nært hotellet (egen undergang fra hotellet). Flott spa-område med hyggelige ansatte.
Vi er alt i alt fornøyde med hotellet, men det er ikke helt fem stjerners i forhold til andre hotell vi har bodd på f.eks i Side. Hva som kunne gitt toppscore til hotellet: større rom og balkong, enda bedre rengjøring på rommet, bytte ut tynne plastkopper for serveringen av drikke, flere engelskspråklige ansatte, bedre a la carte restaurant, biljard bord :-)