Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 011)
Filtrer anmeldelser
1 011 resultater
Vurdering fra reisende
106
313
372
142
78
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
106
313
372
142
78
Se hva reisende sier:
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 1 011 anmeldelser
Anmeldt 24. mai 2016 via mobile enheter

Har besøkt dette hotellet i 17 år. Første gang i 1999.
Trenger vedlikehold, ser ikke ut til å ha blitt gjort veldig mye siden jeg var her første gang.
Maten er svært gjennomsnittlig.
Bassenget svært slitt.
Hyggelig men treg betjening.
Har en minibutikk med godt utvalg i alt fra snacks til klær.
Baren er hyggelige med gode drinker.

Dato for oppholdet: november 2015
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, Jogulbra
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. mars 2015

Dette var ett flott hotell i Cienfuegos, hadde bra tilknytning til sentrum av byen, hvor det var en veldig fin shopping gate, hvor du kunne få kjøpt alt og med puber, samt restauranter med mye god mat.

Dato for oppholdet: februar 2015
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Takk, Haldis_13
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. desember 2014

Et rent, rolig og fint hotell litt utenfor cienfuegos. Koselig stab, varmt vann! og en god frokost. Likte meg veldig godt her. Svømmebasseng og solstoler langs med sjøen. Skulle gjerne hatt en strand, men man kan jo ikke få alt ;)

Dato for oppholdet: november 2014
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, 201Mette
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2013

Bodde her to netter i april 2013. Hotellet ligger litt utenfor sentrum av Cienfugeos. Kan være hektisk med mange grupper. Rom og fellesområder er ok, bassengområdet er veldig bra. Middagen i restauranten er ikke noen stor opplevelse , prøv heller en hummermiddag på restauranten over veien.

Dato for oppholdet: april 2013
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Jan R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. november 2011

Bodde her 3 netter i forbindelse med ferie januar 2011. Et bra standardhotell med en fin beliggenhet. Grei mat og fine rom, og et fint bassengområde.

Dato for oppholdet: januar 2011
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, Martin P
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser