Jeg hadde et fantastisk opphold på seks netter her i januar, og alt var perfekt fra begynnelse til slutt. Svært god service og veldig hyggelige medarbeidere i alle deler av hotellet, ikke minst i resepsjonen og restauranten. Du føler deg som en spesiell gjest her, de husker deg og gir deg litt ekstraservice hele veien.
Veldig god mat, både frokost, lunsj og middag. Helt ok priser, absolutt ikke dyrt. Veldig god massasje. Jeg fikk en gratis middag og massasje fordi jeg var her en uke, hyggelig overraskelse!
De henter deg på flyplassen og kjører deg tilbake gratis når du reiser. Bassenget er fint, utsikten fra hotellet er fantastisk, det er rent og pent og idyllisk overalt og stranden rett nedenfor er helt topp. Jeg har absolutt ingenting å klage på. De hadde en egen tuk-tuk-sjåfør som kjørte meg rundt veldig billig, og de har gratis utflukter et par ganger i uken. Anbefales på det varmeste! Skal jeg tilbake til Ngapali, skal jeg utvilsomt tilbake til Amazing Ngapali Resort.
Den eneste knøttlille minusen jeg har, er at badet på hotellrommet mitt var litt utdatert og trenger en oppgradering. Men selve rommet og terrassen er utmerket.