Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Nydelig Strand

Denne stranda ligger et stykke fra Jomtien, ca 30/40 minutter. Stranden ligger i et militært... les mer

Anmeldt 31. juli 2017
979tanjav
,
Oslo, Norge
Konkurrerer med Koh Larn

Overraskende ren strand og klart vann til å være fastlandet i Pattaya området. Tar et par minutter... les mer

Anmeldt 16. mars 2016
FFlak
,
Horten, Norge
via mobile enheter
Les alle 376 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Sattahip
fra USD 50,06
Mer informasjon
fra USD 48,49
Mer informasjon
fra USD 160,44
Mer informasjon
fra USD 128,84
Mer informasjon
Anmeldelser (376)
Filtrer anmeldelser
376 resultater
Vurdering fra reisende
207
109
41
11
8
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
207
109
41
11
8
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 376 anmeldelser
Anmeldt 10. januar 2018 via mobile enheter

Her kan du kose deg, spise thaimat og leke i sanden.
Fin for en stranddag.
Man trenger taxi eller annen transport for å komme seg hit siden det ikke går fast TukTuk rute hit.

Dato for opplevelse: desember 2017
1  Takk, 558bentel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 31. juli 2017

Denne stranda ligger et stykke fra Jomtien, ca 30/40 minutter. Stranden ligger i et militært område. Utlendinger kan ikke være på stranda etter kl 18. Stranden er helt fantastisk fin og havet er krystallklart og langgrunt. Der er flere restauranter der som selger god thai mat. Er du heldig så får du også se ville apekatter der.

Dato for opplevelse: juli 2017
Takk, 979tanjav
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. mars 2016 via mobile enheter

Overraskende ren strand og klart vann til å være fastlandet i Pattaya området.
Tar et par minutter ekstra og koster 100 bath, p.t. 24 kroner, pr person å komme seg gjennom bommene til denne militære resorten. Mange spisesteder, både restauranter og billige boder. Mulihet å leie solsenger.

Dato for opplevelse: mars 2016
Takk, FFlak
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. januar 2016

Nydelig strand utenfor Bang Saray. Stranden ligger inne på militært område og du føler deg veldig trygg etter å ha passert tre kontrollposter før du er fremme.
Flere gode restauranter, og utleie av liggematter og fluktstoler.

Dato for opplevelse: desember 2015
Takk, Jan Sivert B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. november 2015 via mobile enheter

Litt mye styr med billetter og ulike luker for å komme seg inn på området. Synd det ikke er lov å sykle. Mange alternativ til mat, nye godt!

Dato for opplevelse: november 2015
Takk, 649ceciliel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser