Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Utsøkt måltid”
Anmeldelse av Klatrekafeen

Klatrekafeen
Vurdert som nr. 19 av 93 Restauranter i Lofoten
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Norsk
Beskrivelse: På Klatrekaféen kan du risiskere å møte alt fra klatrere til bobilturister, sjarkfiskere, skikjørere og kunstnere. Det er det som gjør Klatrekaféen spesiell. For å sitere Stein P Aasheim: "... en underlig hybrid av engelsk pub, nepalsk tea house, fortausrestaurant i Nice og base camp på Everest." Altså et sted hvor de fleste vil trives. Her kan du oppleve live-musikk hver uke gjennom sommeren, men du får deg noe godt å drikke. Klatrekaféen har alle rettigheter og en variert meny.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: På Klatrekaféen kan du risiskere å møte alt fra klatrere til bobilturister, sjarkfiskere, skikjørere og kunstnere. Det er det som gjør Klatrekaféen spesiell. For å sitere Stein P Aasheim: "... en underlig hybrid av engelsk pub, nepalsk tea house, fortausrestaurant i Nice og base camp på Everest." Altså et sted hvor de fleste vil trives. Her kan du oppleve live-musikk hver uke gjennom sommeren, men du får deg noe godt å drikke. Klatrekaféen har alle rettigheter og en variert meny.
Anmeldt 27. juni 2020 via mobile enheter

To voksne par som valgte å ta dagens middag på klatrekaféen. Fiskesuppe var utsøkt. Klatreburger like så. Rask servering og hyggelig betjening. Anbefales.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, 885mariusn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (209)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1822 av 209 anmeldelser

Anmeldt 26. juni 2020 via mobile enheter

Hei!

I går var jeg på klatrekafeen, et fint og lunt sted! Jeg bestemte meg for å bestille burger. Denne kom med pomfritt noe som var veldig bra! Dessverre må jeg si at burgeren hadde en veldig rar konsistens, noe som var uappetittlig. Dette var synd.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, tanied2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juni 2020

Dette var turens skuffelse. Lokalet var veldig hyggelig, men styr langt unna industri bacalaoen som ikke er kattemat verdig. Etter flere forsøk på å få den ned ble den satt til side, og ryddet bort av servitøren uten å avse et spørsmål til fulle tallerken som ble ryddet bort. Veldig innlysende at dette ikke falt i smak hos gjestene.

Service og Bacalao gikk hånd i hanske.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, SaraU160
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juni 2020

Spasserer du gjennom Henningsvær finner du et lite smug ut til kanalen - her finner du Klatre cafeen. Flere bord langs kanalen. Også god plass innomhus.
Hyggelig sted. God service. Godt rekesmørbrød til lunsj.
Antibac er tilgjengelig på flere steder - i disse Covid-19 tider.
God plass denne dagen - men vi var der før den største sesongen.

Dato for besøk: juni 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, Svein G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juni 2020 via mobile enheter

Veldig god atmosfære, hyggelig service og veldig god mat! Kul interiør også. Man bør dra innom her om man først er i Henningsvær.

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, cassandrao810
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Klatrekafeen, så også på

Henningsvær, Vågan
Henningsvær, Vågan
 

Har du vært i Klatrekafeen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din