“Middelmådig service”
Anmeldelse av Klatrekafeen

Klatrekafeen
Vurdert som nr. 21 av 102 Restauranter i Lofoten
Kjøkken: Norsk
Beskrivelse: På Klatrekaféen kan du risiskere å møte alt fra klatrere til bobilturister, sjarkfiskere, skikjørere og kunstnere. Det er det som gjør Klatrekaféen spesiell. For å sitere Stein P Aasheim: "... en underlig hybrid av engelsk pub, nepalsk tea house, fortausrestaurant i Nice og base camp på Everest." Altså et sted hvor de fleste vil trives. Her kan du oppleve live-musikk hver uke gjennom sommeren, men du får deg noe godt å drikke. Klatrekaféen har alle rettigheter og en variert meny.
Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Var på Klatrekaféen med noen venner. Til tross for å alle ha bestilt både mat og drikke følte vi oss så godt som kastet ut av den kvinnelige servitøren så snart vi hadde spist opp (og før vi var ferdig med kaffen). Barmannen var derimot hyggelig.

1  Takk, Nextplorer123

Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Vi fikk aldri maten. Rekesmørbrød og hamburger, ikke akkurat den mest avanserte maten. Etter over 1 time spurte vi en kvinnelig sevitør hvor den ble av siden hun akkurat hadde servert nabobordet som kom 1 halv time etter oss, det vi bestilte. Hun svarwr, nei de hadde mye å gjøre, det kom an på hva du bestiller. Veø det var jo akkurat det samme som du nettopp serverte. Sukk, ok, sjal høre med kjøkkenet. Him sier at det snart skal komme, men fortsetter å servere folk som nettopp har kommet vår mat. Da maten etter en ny lang stund endelig kommer får gutten vår en skalk med reker! Jeg gir beskjed til den samme kvinnelige servitøren om at han i hvert fall må få ett skikkelig brød slik som søsteren fikk. Hun bryr seg ikke! Går ikke an, burde ikke hatt jobben! Betalte 1000kr for den værste restauratopplevelsen jeg har hatt i Norge! Da mannen min allerede har gått, kommer en annen servitør bort, og spør hvordan dette var. For seint for oss etter en ødelagt kveld, men dog ett lyspunkt...

Takk, Storyteller787999
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Sjarmerende sted med uteservering på bryggekanten, i tillegg til bord inne. Menyen var enkel, maten smakte greit nok, men var ikke minneverdig. Vi spise klatreburger, vegoburger og fiskesuppe. Vegoburgeren var bedre enn klatreburgeren. Fiskesuppa var god, men smakte litt vel mye av fløte. (Sammenlignet med fiskesuppen vi spise i Svolvær så nådde ikke denne helt opp.)
Mer bekymringsfullt i disse corona-tider var at toalettene stinket urin og virket ikke å være vasket på en stund. Det manglet både såpe og papir. Det var rett og slett bare å rygge ut. Hadde vi oppdaget dette før vi spiste, hadde vi nok ikke spist der da man jo lurer på om de klarer å følge alle hygienekravene som stilles, også på kjøkkenet.

Takk, BKAOslo
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Kom innom for en middag en mandags kveld. Lokalet så fullt ut og uten reservasjon var vi forberedt om å måtte gå igjen. Vi ønsket allikevel å spørre om muligheten for et bord. Vi stod å ventet et par minutter med servitører som gikk inn og ut av kjøkkenet. Tilslutt måtte vi spørre en av servitørene som gikk rett forbi oss med et «unnskyld..», men servitøren unnviket oss uten et eneste ord og fortsatte bare selv om det var tydelig at vi ventet med å få kontakt med noen fra betjeningen. Vi gikk heller og prøvde lykken et annet sted som endte med Bryggen hotell og resturant. Vi fikk svaret vi forventet oss at de var fulle, men etter vi hadde forlatt lokalet kom servitøren løpende etter oss og sa at det akkurat hadde kommet inn en avbestilling vi kunne ta over. Vi spiste en herlig middag med servitører som vet at det er noe som heter kundeservice.

1  Takk, baardsen
Anmeldt 27. juni 2020 via mobile enheter

To voksne par som valgte å ta dagens middag på klatrekaféen. Fiskesuppe var utsøkt. Klatreburger like så. Rask servering og hyggelig betjening. Anbefales.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, 885mariusn

Reisende som så på Klatrekafeen, så også på

Henningsvær, Vågan
Henningsvær, Vågan

Har du vært i Klatrekafeen? Del dine erfaringer!