“God mat, men litt dårlig utvalg. ”
Anmeldelse av Skrovabrygga

Skrovabrygga
Vurdert som nr. 1 av 1 Restauranter i Austvagøy
Beskrivelse: Skrovabrygga er en restaurant, café og pub på den lille ø Skrova en halv time med båt fra Svolvær i Lofoten. Her får du rigtig lokalmat for torsken, breiflabben, kveiten, steinbiten, laksen og hvalen er alle fanget i området rundt Skrova, og sløyet, skåret, pakket og levert af øyas fiskere, lakseslakteri og hvalslakteri.
Anmeldt 6. august 2020 via mobile enheter

To fine måltider på skrovabrygga, men god mat og flott vertskap. Dessverre ble vi litt skuffet over utvalget av retter, da de hadde kun halvparten av hva de annonserte utenfor og på nettsiden. Maten vi fikk var likevel kjempegod og vi anbefaler dette stedet!

Takk, helenewean

Anmeldt 7. juli 2020

Veldig god bacalao, god service og huggelig personnel.
Anbefaler dette til alle som befinner deg på Skrova. Ikke ille priser heller.

1  Takk, h_kona871
Anmeldt 4. juli 2020 via mobile enheter

Vi besøkte Skrovabrygga etter å ha gått topptur og strandtur på Skrova.

Familien spiste fisk, burger og vegetarburger til middag. Alle var strålende fornøyde. Noen smakte også på kakene og var like fornøyd
med disse.

Restauranten har en trivelig uteservering på brygga, og et minst like trivelig lokale innendørs. Veldig hyggelig betjening.

2  Takk, ChristianM91
Anmeldt 26. juni 2019 via mobile enheter

Burgeren var grei nok den, men relativt liten i forhold til prisen. De hadde ingen barnemeny eller noen mulighet til å få en mindre posjon til ungene. Dårlig sted å gå for familier.

Dato for besøk: juni 2019
Takk, 355robinp
Anmeldt 5. august 2018 via mobile enheter

Kjørte med båt til skrova for å ta en lunsj på brygga. For en opplevelse både av mat og vakker natur. Vi var 10 stk som bestillte forskjellige retter og alle smakte helt fortreffelig. Vi hadde med «familie» fra Paris som var stum av begeistring. Hvalkjøtt, laks ,tørrfiskgryte og reker, var helt perfekt, jeg spiste en lun kyllingsalat som var noe med den beste jeg har smakt på lenge,mye mat for pengene. Var vel verdt turen og anbefales på det varmeste.

Takk, 325sisselj

Reisende som så på Skrovabrygga, så også på

Har du vært i Skrovabrygga? Del dine erfaringer!