Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fiskesuppe”
Anmeldelse av Skrovabrygga

Skrovabrygga
Vurdert som nr. 1 av 1 Restauranter i Austvagøy
Prisklasse: USD 14 - USD 26
Beskrivelse: Skrovabrygga er en restaurant, café og pub på den lille ø Skrova en halv time med båt fra Svolvær i Lofoten. Her får du rigtig lokalmat for torsken, breiflabben, kveiten, steinbiten, laksen og hvalen er alle fanget i området rundt Skrova, og sløyet, skåret, pakket og levert af øyas fiskere, lakseslakteri og hvalslakteri.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Skrovabrygga er en restaurant, café og pub på den lille ø Skrova en halv time med båt fra Svolvær i Lofoten. Her får du rigtig lokalmat for torsken, breiflabben, kveiten, steinbiten, laksen og hvalen er alle fanget i området rundt Skrova, og sløyet, skåret, pakket og levert af øyas fiskere, lakseslakteri og hvalslakteri.
Anmeldt 7. august 2021

Veldig skuffet.
Trodde ikke man måtte lete etter fisk i fiskesuppe i nord Norge. Høy pris og tynn flytende suppe som ikke var varm. Veldig skuffet. Synd at de ikke utnytter et fantastisk sted med kvalitets mat.

Dato for besøk: august 2021
Takk, 92sveini
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (20)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 20 anmeldelser

Anmeldt 30. juli 2021 via mobile enheter

Skulle avslutte en fin dag på Skrova med god mat. Etter å ha padla Skrova rundt og gått Skrovafjellet, var vi sultne.
Vi bestilte fiskesuppe og hamburger. Fiskesuppa var lunken og det var den minste porsjonen jeg har fått servert noensinne. I fiskesuppa var det 4 små biter fisk….Hamburgeren fikk terningkast 3. Dette var skuffende og en meget dårlig opplevelse!

Dato for besøk: juni 2021
Takk, beathel2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. juli 2021 via mobile enheter

Herlig service, deilig mat og nydelig beliggenhet. Etter bomtur på Fotobrygga som hadde gått tom for mat, var dette en skikkelig positiv overraskelse. Ligger veldig fint til langs innseilinga til indre havn. Lekre og deilige retter (hvalgryta anbefales!) med hyggelig service. Attpåtil et lite utsalg av lokal klesdesign (rett innafor døra henger det gøye vindjakker for både vær og fashionistas)!

Dato for besøk: juli 2021
Takk, 418magnusm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. juli 2021

Var her og kjøpte middag med familien, barneburgeren var ok, men resten av maten var ikke verdt den høye prisen. Små porsjoner og ikke noe smaksopplevelse.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, 298janneh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. juli 2021

Barna var fornøyde med barneburgerne, men mor bestilte fiskesuppe og jeg laks. Mye fiskebein i suppa, og litt lite smak. Laksen var én laksefilet, cirka en potet i båter og seks grillede cherrytomater samt litt rømmedressing. Svært skuffende for 295 kroner for laksen, og jeg var fortsatt sulten etterpå. Også lite utvalg i drikke. Svært lite for mye penger!

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Thorf123
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Skrovabrygga, så også på

Henningsvær, Vågan
Henningsvær, Vågan

Har du vært i Skrovabrygga? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.