Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Smeden i Sund/Sund Fiskerimuseum
Åpen i dag: 10:00 - 16:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Flott lite fiskevær i Lofoten.

Ta en liten avstikker fra E10 og kjør til Sund for å besøke smeden, og for å se Sund Fiskerimuseum... les mer

Anmeldt 26. juli 2016
Amund P
,
Sandnes, Rogaland, Norway
Flott plass

Flott museum med en fantastisk samling av gammle båtmotorer. Det anbefales å besøke dette museumet... les mer

Anmeldt 19. november 2015
tommya411
,
Sortland, Norge
via mobile enheter
Les alle 36 anmeldelsene
  
Anmeldelser (36)
Filtrer anmeldelser
36 resultater
Vurdering fra reisende
12
14
5
3
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
12
14
5
3
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 36 anmeldelser
Anmeldt 8. juli 2020 via mobile enheter

Høydepunktet med museet var å se smeden som jobbet, og 100 kr for det er altfor dyrt. Resten av utstillingen var svært dårlig merket.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, Somoria
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2019

Var innom en tur men 100 kroner for å se en gammel smie var litt dyrt. Cafen på stedet var også ikke helt bra. Ikke verdt turen innom medmindre du er særdeles interessert i smeder...

Dato for opplevelse: juli 2019
2  Takk, Anders80
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Tommy J, Kundeansvarlig på Smeden i Sund/Sund Fiskerimuseum, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. juli 2019

Hei Anders80

Først vil vi takke deg for å gi oss tilbakemelding på besøket ditt!
Vi ønsker for ordens skyld å påpeke at Kafe Stampen er driftet av et annet firma og bør holdes utenfor vårt foretak!

Kan du for ordens skyld bare klarere om du løste billett eller om du syntes dette var for dyrt å valgte og ikke løse billett?

Vi tar utgangspunkt i at du løste billett i vårt svar.
Sund Fiskerimuseum er mye mere enn bare en smed, smeden utgjør bare 80 % av utstillingen.
Vi må ha feilet i vår kommunikasjon om du kun har fått med deg smeden og ikke de andre 4 bygningene som er i tillegg på museums området. Smeden i Sund/Sund Fiskerimuseum er en av Lofotens eldste turistatraksjoner og der har vært kontinuerlig drift i smia siden 1947. Vi er oppført som et tema museum og kystkultur fra 1850-1970 er vårt felt. Beklageligvis må noe ha gått alvorlig feil om du har gått glipp av dette!
Vi kan bare beklage din opplevelse av oss da vi veldig sjeldent får alvorlige klager fra vår 15-20000 besøkende i året.

Billett prisen er utregnet fra drifts kostnadene og inntekten fra billettene er et minimum av hva vi må ha, Vi er et 100% privat Museum som ikke mottar noen form for stats støtte i forhold til drift eller vedlikehold.

Mvh
Museums ansvarlig

Tommy Johansen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2018 via mobile enheter

Smeden i Sund begeistret med sine arbeider og den skarven han laget når vi var der. Anbefaler å ta seg en tur til dette flotte lille været.

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, Tone D
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2017

Du må bare ta en tur innom "Sund-smeden". Ett flott museum, men hovedattraksjonen er smeden sjølv. Her får du demonstrert hvordan den berømte skarven blir til. Han lager den rett foran deg, og han er en perfekt vert, munter, morsom og kunnskaprik.

Dato for opplevelse: juli 2017
1  Takk, Tom Arild C
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2017 via mobile enheter

Sjarmerende sted. Artig og oppleve gammelt håndverk og ikke minst museet der med gamle båtmotorer som gikk. Kjøp absolutt med deg en Kongeskarv hjem. Hyggelig liten kafé ved siden av. Kjempe hyggelig smed. Ett " must" hvis du er i Lofoten.

Dato for opplevelse: juli 2017
Takk, Kjell H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser