Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Se gjennom høydepunkter
Fantastisk opplevelse og aktivitet

Så utrolig gøy og dyktige folk! Daniel var instruktøren vår og var helt fantastisk med masse gode... les mer

Anmeldt 23. juli 2022
K5254GOlisao
Kjempe fornøyd

Vi var to nybegynnere som ønsket og surfe og ble møtt av ett fantastisk personalet som både hadde... les mer

Anmeldt 7. juli 2022
703martinej
Les alle 70 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Anmeldelser (70)
Filtrer anmeldelser
70 resultater
Vurdering fra reisende
61
7
2
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
61
7
2
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3439 av 70 anmeldelser
Anmeldt 28. juli 2020

Meldte meg på grunnkurs surfing sammen med min tenåringsdatter. Vi ble godt mottatt med kaffe og kjeks, fikk grei teoretisk innføring i div.bølger og grunnforhold. Fikk også god innføring i sikkerhet rundt surfing, og teknikker for å komme opp på brettet. våtdraktene vi lånte var behagelige og holdt oss gode og varme. Vi hadde akkurat passe bølger denne dagen for oss nybegynnere, vi fikk gode instruksjoner i gruppe og individuelt. I vannet fikk vi også god hjelp til å finne den rette bølgen. Vi hadde det morsomt og det var gøy at alle på gruppen etterhvert var i stand til å komme seg opp på brettet ute i bølgene. 3 timer var passe lenge første gangen. Instruktøren var blid, dyktig i å forklare og svært engasjert. Fikk god hjelp av ansatte oppe på senteret.Vi kommer gjerne tilbake. Mvh.Geir-Atle Olsen.

Dato for opplevelse: juli 2020
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med denne attraksjonen
Takk, geiratle67
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. juli 2020

Kjempe bra opplegg##############Veldig flinke instruktører. Hyggelige og proffe folk. Ligger nærmest stranden. Fasilitetene for bytting til og fra våtdrakt kunne vært bedre.%%%%%%%%%%%

Dato for opplevelse: juli 2020
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med denne attraksjonen
Takk, emknud2
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. juli 2020

God opplæring og meget god personlig oppfølging underveis i surfinga. Mye tid til surfing. Fine bølger og gode surfeforhold.

Dato for opplevelse: juli 2020
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med denne attraksjonen
Takk, haavard396
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. juli 2020

Kjempe gøy! Flink og trivelig instruktør Anbefales på det sterkeste! Om du ønsker og prøve noe nytt er dette kjempe flott og prøve ut

Dato for opplevelse: juli 2020
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med denne attraksjonen
Takk, Thalemarina
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. juli 2020

Line, Kristian, Shannon og Felicia var profesjonelle, pedagogiske og hyggelige. Hadde aldri prøvd før, men fikk likevel en god opplevelse opp på brettet. Unstad er en fantastisk ramme for surfing.

Dato for opplevelse: juli 2020
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med denne attraksjonen
Takk, 214runer
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser