Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Se gjennom høydepunkter
Ekstremt fornøyd

Lofoten Surfesenter var helt nydelig! Profesjonelle og flinke instruktører som visste hva de... les mer

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med denne attraksjonen

Anmeldt 1 uke siden
PeNVe
,
Trondheim, Norge
Supert kurs!

Jeg hadde det kjempegøy sammen med instruktøren, selv om det var 8 grader celsius og regn så var... les mer

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med denne attraksjonen

Anmeldt 1 uke siden
torleifvm
Les alle 66 anmeldelsene
  
Anmeldelser (66)
Filtrer anmeldelser
66 resultater
Vurdering fra reisende
58
6
2
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
58
6
2
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2934 av 66 anmeldelser
Anmeldt 29. juli 2020

Lofoten Surfsenter kan jeg virkelig anbefale til de som aldri har prøvd surfing før. Opplegget var veldig bra, meget dyktig og hyggelig instruktør og utstyret vi fikk låne var helt supert. I tillegg til alt dette, så hadde de veldig god kaffe :)

Dato for opplevelse: juli 2020
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med denne attraksjonen
Takk, wanja87
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2020

Vi ble veldig godt mottatt og hadde en super formiddag i sjøen med tålmodige og flinke Shannon. Etterpå koste vi oss med nydelig linsesuppe og vafler i solveggen. Det morsomste vi gjorde på vår Lofoten-ferie sommeren 2020!

Dato for opplevelse: juli 2020
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med denne attraksjonen
Takk, britttorunnhove
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2020

Meldte meg på grunnkurs surfing sammen med min tenåringsdatter. Vi ble godt mottatt med kaffe og kjeks, fikk grei teoretisk innføring i div.bølger og grunnforhold. Fikk også god innføring i sikkerhet rundt surfing, og teknikker for å komme opp på brettet. våtdraktene vi lånte var behagelige og holdt oss gode og varme. Vi hadde akkurat passe bølger denne dagen for oss nybegynnere, vi fikk gode instruksjoner i gruppe og individuelt. I vannet fikk vi også god hjelp til å finne den rette bølgen. Vi hadde det morsomt og det var gøy at alle på gruppen etterhvert var i stand til å komme seg opp på brettet ute i bølgene. 3 timer var passe lenge første gangen. Instruktøren var blid, dyktig i å forklare og svært engasjert. Fikk god hjelp av ansatte oppe på senteret.Vi kommer gjerne tilbake. Mvh.Geir-Atle Olsen.

Dato for opplevelse: juli 2020
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med denne attraksjonen
Takk, geiratle67
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2020

Kjempe bra opplegg##############Veldig flinke instruktører. Hyggelige og proffe folk. Ligger nærmest stranden. Fasilitetene for bytting til og fra våtdrakt kunne vært bedre.%%%%%%%%%%%

Dato for opplevelse: juli 2020
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med denne attraksjonen
Takk, emknud2
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2020

God opplæring og meget god personlig oppfølging underveis i surfinga. Mye tid til surfing. Fine bølger og gode surfeforhold.

Dato for opplevelse: juli 2020
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med denne attraksjonen
Takk, haavard396
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser