Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Se gjennom høydepunkter
Ekstremt fornøyd

Lofoten Surfesenter var helt nydelig! Profesjonelle og flinke instruktører som visste hva de... les mer

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med denne attraksjonen

Anmeldt 25. juli 2021
PeNVe
,
Trondheim, Norge
Supert kurs!

Jeg hadde det kjempegøy sammen med instruktøren, selv om det var 8 grader celsius og regn så var... les mer

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med denne attraksjonen

Anmeldt 23. juli 2021
torleifvm
Les alle 67 anmeldelsene
  
Anmeldelser (67)
Filtrer anmeldelser
67 resultater
Vurdering fra reisende
58
7
2
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
58
7
2
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2126 av 67 anmeldelser
Anmeldt 11. august 2020

Flott opplevelse dette - 3 timers hurtigkurs i bølgesurfing. Målet for kurset - var jo å komme seg opp og stå - føle på surfingen gleder. Hvordan det gikk... kan bare si det var en slitsom men fantastisk flott opplevelse der ute i Lofotens surfeparadis - der bølgene fra Grønland ruller inn. Må oppleves.
Topp tilrettelegging og gjennomføring av Shannon og gjengen i Surfesenteret.

Dato for opplevelse: juli 2020
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med denne attraksjonen
2  Takk, Erik_Hare
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. august 2020

Veldig bra opplegg, bra utstyr og imøtekommende personell - hyggelig og flink instruktør. Supert sted:)

Dato for opplevelse: august 2020
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med denne attraksjonen
Takk, storkose
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. august 2020

Helt rå opplevelse. Kommer aldri til å glemme. Eneste som kunne vært bedre er bytte og garderobe fasiliteter.

Dato for opplevelse: juli 2020
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med denne attraksjonen
Takk, signeandersen2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. august 2020

Fantastiske flinke instruktør Felicia som klarte å få Kidsa på brettet. Været var på topp, bølgene passe for ungene, alt i alt en helt super opplevelse Tusen Takk !!

Dato for opplevelse: august 2020
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med denne attraksjonen
Takk, Bjørn B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. august 2020

Veldig hyggelig mottakelse fra alle på Surfsenteret! Og artig og godt gjennomført kurs. Kursleder var dyktig og ikke minst veldig inkluderende med ungdommene som var på kurset.

Dato for opplevelse: august 2020
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med denne attraksjonen
Takk, Bhopstad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser