Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Se gjennom høydepunkter
Fantastisk opplevelse og aktivitet

Så utrolig gøy og dyktige folk! Daniel var instruktøren vår og var helt fantastisk med masse gode... les mer

Anmeldt 3 uker siden
K5254GOlisao
Kjempe fornøyd

Vi var to nybegynnere som ønsket og surfe og ble møtt av ett fantastisk personalet som både hadde... les mer

Anmeldt 7. juli 2022
703martinej
Les alle 70 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Anmeldelser (70)
Filtrer anmeldelser
70 resultater
Vurdering fra reisende
61
7
2
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
61
7
2
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
712 av 70 anmeldelser
Anmeldt 8. juli 2021 via mobile enheter

Magisk opplevelse med surf i havgapet. Familie med 2 barn og 2 voksne, nybegynner kurs 3 timer, god instruktør i shannon, koselig sted, serverte kaffe og is etterpå, anbefales

Dato for opplevelse: juli 2021
Takk, christianhayopsahl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. juni 2021

Instruktøren var virkelig flink! Han fokuserte på grunnleggende teknikker og tilpasset seg den enkeltes nivå.

Dato for opplevelse: juni 2021
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med denne attraksjonen
Takk, anjasolberg99
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. januar 2021

Bra eventyr: jeg kan anbefale Lofoten surfsenter! God service, vennlige surfelærere, vakkert surfeområde

Dato for opplevelse: august 2020
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med denne attraksjonen
Takk, mijkev2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. januar 2021

Veldig bra opplegg med trivelige folk. Fantastisk strand, veldig bra opplæring av Shannon og fin pris.
Anbefales!

Dato for opplevelse: juli 2020
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med denne attraksjonen
Takk, arnsteinlandsem
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. januar 2021

Utrolig vakkert sted- lett å finne overnatting, herlige bølger og fantastisk god service! Gleder meg til returen!

Dato for opplevelse: juli 2020
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med denne attraksjonen
Takk, jonaskj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser