Veldig god fondant med super service. En av de dyrere restaurantene men kvaliteten på maten er meget god!
2–6 av 1 357 anmeldelser
Fikk servert deilig treretters middag. Vårruller til forrett, biff til hovedrett og sjokoladefondant til dessert. Vår servitør Hamad tok godt vare på oss.
Vi spiste en treretters. Veldig fornøyd med maten. Hamad var en god vert som fikset alt for oss. Biffen var perfekt stekt.
Perfekt sted å komme seg litt vekk fra trengsel og nyte den ufattelig vakre zanzibarske strandutsikten, akkopagnert av nydelige drinker og svært hyggelig og serviceinnstilt betjening 🍹🏝💝
God mat, god service og fin utsikt over stranden i Nungwi. Anbefales absolutt, verdt et besøk om du er i Nungwi.