Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
2 personer har begynt å bestille hos dette hotellet
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Expedia.comUSD 236
Hotels.comUSD 236
CheapTicketsUSD 236
Orbitz.comUSD 236
TravelocityUSD 236
Lol.travelUSD 254
Se alle 14 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (2 438)
Filtrer anmeldelser
2 438 resultater
Vurdering fra reisende
1 246
764
244
109
75
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 246
764
244
109
75
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
510 av 2 438 anmeldelser
Anmeldt 25. april 2018 via mobile enheter

Kan starte m transport fra flyplass, den er dyr iforh til andre priser. De kjører som svin så de må roes ned, når du er fremme så er siste km en «gammel gårdsvei» og etter 4-5 dg m regn var d som små innsjøer og nesten umulig. Hotellet skilter heldigvis v avkjøringer så vi forsto at vi ikke ble bortført..

Velkomsten var hyggelig m drikke og kjeks som jeg syntes var knallgod, rommene var bra. Sengene var gode og ligge i, meget bra renhold.

Må minne noen på hvor i verden vi er, hvordan omgivelsene er og tilgjengelighet på ting.

Bassengområde var en hyggelig plass som ble en møteplass for lystig lag en ettermiddagstime uten problemer.
Bufeer til frokost var bra, m greit utvalg, savnet nok grovere brød og bedre utvalg av frukt generelt.
Til middag var det temakvelder fra forskjellige kulturer asiatisk, indisk, afrikansk, italiensk osv.., de kunne hatt noen «safe» retter som pasta (plain) m feks kjøttsaus og hvit saus, og stekte kjøttstykker.alltid en suppe er bra.
Det er jo bra utv i bassengbaren, m burger og chips osv, i restauranten syntes jeg etter priser d skulle vært bedre kvalitet på mat, ALL service var meget bra, ihvertfall overfor oss, de var ikke utslitte arbeidere.

De ansatte var et team uansett hva de var ansatt som

Det er reint uansett hvor du snur deg, alltid

Strandsengene kunne hatt en annen kvalitet på madrassene, ellers bra,de som jobber i strandbar kunne godt hatt en standard hvor de lærte hvordan blande drinker, jeg bestillte den samme flere ganger men fikk aldri 2 like, de slumpet og tar d som passer.
Når forskjell på høyvann og lavvann endres ca hver 7 time og høydeforskjellen er ca 4 meter da må de ha mur for at du skal kunne bade i sjøvann innimellom og det er trapper 2-3 plasser ned i vannet, syntes dette er fint også for og få et skille til selgere så vaktene har mer oversikt.
Hotellet ligger sentralt for mange småutflukter, og hvis man er interresert i lokal info er det alltid noen lokale guider som kan følge deg litt rundt. Vi fikk sjokk over hvor mye de faktisk mangler ..rett på utsiden av hotellvegg. Du skal være forsiktig med og betale forskudd på noe som helst m unntak av hotell el firmaer.

Skal du være grei og gi noen kroner ble vi tipset av en mann at hvis du gir til barn el damer går det til mat, gir du til menn går det til drugs el alcohol.

Jeg tror nok dette er et hotell jeg vil besøke igjen, men skal de selge noe utenom hotell så må de enten ha en minibank v hotell el uttak av penger på hotell.
Selv om minimarkedet er separat så skulle de solgt litt salt potetgull, nøtter, sjokolade og kanskje spill.
Vi hadde kun sjekket temp og fikk en dårlig start m 2 dg regn»regntid»... men det kom seg..

Dato for oppholdet: april 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Nina H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ramy W, Deputy General Manager på DoubleTree Resort by Hilton Zanzibar - Nungwi, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. mai 2018
Google-oversetting

Dear Nina,

I would like to thank you very much for sharing your positive experience with us. Knowing that you were satisfied with service and facilities offered by our friendly team members have brought valuable appreciation to us.

Looking forward to welcoming you back in the near future.

Yours Sincerely,

Ramy Waheed

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. mars 2017

Overpriset charterhotell. Dårlig beliggenhet mtp strand som er påvirket av tidevannet selvom det er i Nungwi.Prisene i restaurant er mer enn 50 prosent høyere enn ellers på Nungwi. Maten er smakløs. Frokosten er god samt gode senger. Rommene/ hotellet er slit.Udelikat basseng med bar i vannet.Solsengene er gamle og ubehagelige.

Dato for oppholdet: mars 2017
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med DoubleTree by Hilton
1  Takk, Osaland
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Shaun G, Manager på DoubleTree Resort by Hilton Zanzibar - Nungwi, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. mars 2017


Kjære gjest,
Takk for at du tok deg tid til å dele dine kommentarer. Vi beklager til dere for ikke å møte dine forventninger. Alle dine kommentarer har blitt lagt merke til, og som ledelsen vil vi se nærmere på problemer som du har nevnt. Nok en gang takk for din tilbakemelding. Vennlig hilsen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2016

Vi har reist MYE over hele verden, og dette er nok noe av det beste vi har opplevd! Kultur opplevelsen utenfor dette flotte hotellet området, med fine rom, flott utsikt, fabelaktig mat og ypperlig service er utrolig! Vi er virkelig midt i Afrika, og opplever kulturen og vennligheten som en utrolig flott opplevelse. Hotellet ligger helt ved stranden, med en høydeforskjell mellom strand og solområde, noe som gjorde at vi ikke ble videre plaget av selgere. Ved høyvann "måtte" alle gå nedenfor solsengene, men selgere hadde ikke lov å stoppe opp. Vakter voktet området så det var ingen problem.
Vi leste en del kritikk om veistandarden før vi reiste, men øya er asfaltert langs hovedveiene siste år, men siste km før hotellet i landsbyen Nungwi var det type "skogsvei" men det det var en del av sjarmen. Lite Visa og MasterCard tilgang, så ta ut penger på flyplassen eller i Stown town før dere ankommer Nungwi. Kan ta ut penger på hotellet, med de tar 10 % påslag. Betalte imidlertid barregning med MasterCard før vi reiste uten problemer.
En totalt flott opplevelse som vi anbefaler på det varmeste,

Romtips: Alle rom har utsikt mot basseng og hav.
Dato for oppholdet: juli 2016
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Sted
    • Rom
    • Service
2  Takk, 742elinj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Marco C, General Manager på DoubleTree Resort by Hilton Zanzibar - Nungwi, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. august 2016

Kjære Elin J,

Tusen takk for å dele din kommentar med oss. Det er flott å se hvor mye du har hatt vår resort, og det er virkelig smigrende oss.

Vi er svært glade for å se at du har hatt vår privilegerte beliggenhet med vår private strand som tilbyr deg skjønnheten i Nungwi hvit sandstrand i total slappe av og sikkerheten til våre resort.

Håper å se deg snart tilbake i Nungwi.

Med vennlig hilsen

Marco Calderone
Daglig leder

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2016

Eit flott hotell, med god beliggenheit ved stranda. God mat og du får alt du treng her.
Vennlege tilsette og gode rom.

For det første: frykt ikkje når sjåføren køyrer av asfalten på ein grusveg og blant skur og i trange smug. Hotellet ligg i enden av dette.

Hotellområdet er flott, velholdt og ryddig og ikkje større enn at alt er innan kort rekkevidde. Ein vert godt motteken av ein representant for hotellet ved ankomst og får servert drikke og den kjende Hilton-kjeksen (Den er ikkje så god som ryktet vil ha det til. Enten det eller så er ikkje folk vant til gode kjeks)

Hotellet ligg flott til ved stranda (Grensar mot sjøen med ein murkant). Vakter sørgjer for at ein i minst mogleg grad vert plaga av selgarar. For å komme til sjøen må du gå på utsida av murkanten. her vil alltid nokon forsøkje å selge deg noko, men dei er heldigvis ikkje så innpåslitne som i mange typiske turistland.
Ved fjøre sjø er det langgrunnt (til legg/hoftehøgde) fleire hundre meter utover.
Ved flo kan du bade rett utanfor murkanten.

Rommet har god storleik og er ryddig og fint. Senga er god og airconditionen gjer jobben sin godt.

Utvalget i restauranten er godt, med forskjellig mat kvar dag og eit stort salatbord, men til frukost litt lite variert. Utvalget av frukt kan gjerne bli større.
Noko irriterande er at du må signere for absolutt alt du kjøper/spiser, uansett om du har all-inclusive eller ikkje.
Gå for all-inclusive. Det er lite utvalg av mat i nærleiken, men om du ynskjer kan du oppsøke andre hotell/restaurantar langs stranda 5-10 min gåavstand. Prisane er høge på dei få butikkane som er i nærleiken (Pringles 2-3 usd, liten sjokolade ca 2 usd)

Dei tilsette må jobbe litt meir med seg sjølv når det kjem til ansvarsområde og kommunikasjon seg imellom og til gjestar. Slik at når ein bestiller noko eller treng at noko vert ordna, så skjer det faktisk, utan at ein må spørre på nytt fleire gongar.

Hotellet har WiFi, men dette er bortimot ubrukeleg på rommet, noko betre på stranda. I hovudsak dreiar ikkje dette seg om dekning, men truleg meir om at ein er i aust-afrika.

Hotellsjefen Shaun(?), var å sjå nær kvar dag på hotellområdet. Han spør korleis folk har det og forsøkjer å ordne opp om det skulle vere noko.
Prismessig er kanskje hotellet noko dyrare enn ein føler at ein får igjen.

Alt i alt er vi godt nøgd med opphaldet og ville valgt dette hotellet igjen om vi skulle tilbake.

Dato for oppholdet: juli 2016
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
1  Takk, hifi_234
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Marco C, General Manager på DoubleTree Resort by Hilton Zanzibar - Nungwi, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. juli 2016

Kjære hifi_234,

takk for din kommentar og for å dele det med oss.

Vi er ekstremt glade for å se at du har hatt vår resort og vårt team.

Jeg vil være mer enn gjerne dele dine tilbakemeldinger med resten av teamet mitt.

Ser frem til den store gleden av å ønske deg velkommen tilbake til vår Resort.

Med vennlig hilsen

Marco Calderone
Daglig leder

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. august 2014

Hotellet minnet mest om et charter hotell uten sjarm. Solsenger var umulig å oppdrive hvis du ikke var tidlig ute på morgenen. Den rød betongen på gulvet på rommet svertet av på føttene og myggnettingen lå for tett på ansiktet. Stranden var heller ikke imponerende i forhold til andre strender på Zanzibar og hvor man fikk mye mer for pengene.

Dato for oppholdet: august 2014
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med DoubleTree by Hilton
Takk, Evagull
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Roland_garoute, General Manager på DoubleTree Resort by Hilton Zanzibar - Nungwi, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. august 2014
Google-oversetting

Dear Evagull,

We are sorry to read that we could not meet your expectations during your recent stay at the Doubletree Nungwi

we will be taking your comments into account when reviewing our operating standards and take the remedial actions necessary to introduce the needed improvements in all areas pertaining to our hotel operations
Our brand is commited to ensure complete guest satisfaction and will continue to work hard to achieve this goal

Warm regards

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser