Kan starte m transport fra flyplass, den er dyr iforh til andre priser. De kjører som svin så de må roes ned, når du er fremme så er siste km en «gammel gårdsvei» og etter 4-5 dg m regn var d som små innsjøer og nesten umulig. Hotellet skilter heldigvis v avkjøringer så vi forsto at vi ikke ble bortført..
Velkomsten var hyggelig m drikke og kjeks som jeg syntes var knallgod, rommene var bra. Sengene var gode og ligge i, meget bra renhold.
Må minne noen på hvor i verden vi er, hvordan omgivelsene er og tilgjengelighet på ting.
Bassengområde var en hyggelig plass som ble en møteplass for lystig lag en ettermiddagstime uten problemer.
Bufeer til frokost var bra, m greit utvalg, savnet nok grovere brød og bedre utvalg av frukt generelt.
Til middag var det temakvelder fra forskjellige kulturer asiatisk, indisk, afrikansk, italiensk osv.., de kunne hatt noen «safe» retter som pasta (plain) m feks kjøttsaus og hvit saus, og stekte kjøttstykker.alltid en suppe er bra.
Det er jo bra utv i bassengbaren, m burger og chips osv, i restauranten syntes jeg etter priser d skulle vært bedre kvalitet på mat, ALL service var meget bra, ihvertfall overfor oss, de var ikke utslitte arbeidere.
De ansatte var et team uansett hva de var ansatt som💞
Det er reint uansett hvor du snur deg, alltid💞
Strandsengene kunne hatt en annen kvalitet på madrassene, ellers bra,de som jobber i strandbar kunne godt hatt en standard hvor de lærte hvordan blande drinker, jeg bestillte den samme flere ganger men fikk aldri 2 like, de slumpet og tar d som passer.
Når forskjell på høyvann og lavvann endres ca hver 7 time og høydeforskjellen er ca 4 meter da må de ha mur for at du skal kunne bade i sjøvann innimellom og det er trapper 2-3 plasser ned i vannet, syntes dette er fint også for og få et skille til selgere så vaktene har mer oversikt.
Hotellet ligger sentralt for mange småutflukter, og hvis man er interresert i lokal info er det alltid noen lokale guider som kan følge deg litt rundt. Vi fikk sjokk over hvor mye de faktisk mangler ..rett på utsiden av hotellvegg. Du skal være forsiktig med og betale forskudd på noe som helst m unntak av hotell el firmaer.
Skal du være grei og gi noen kroner ble vi tipset av en mann at hvis du gir til barn el damer går det til mat, gir du til menn går det til drugs el alcohol.
Jeg tror nok dette er et hotell jeg vil besøke igjen, men skal de selge noe utenom hotell så må de enten ha en minibank v hotell el uttak av penger på hotell.
Selv om minimarkedet er separat så skulle de solgt litt salt potetgull, nøtter, sjokolade og kanskje spill.
Vi hadde kun sjekket temp og fikk en dårlig start m 2 dg regn»regntid»... men det kom seg..