Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Trip.com
Expedia.com
Hotels.com
Booking.com
Se alle 19 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (2 659)
Filtrer anmeldelser
2 660 resultater
Vurdering fra reisende
2 020
391
128
62
59
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
2 020
391
128
62
59
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 2 660 anmeldelser
Anmeldt 13. juli 2018 via mobile enheter

Vi søkte etter et bra 5 stjerner som passet til familie med to barn. Bading, snorkling og aktiviteter for barn samt god service var våre forventninger. Her har nabo hotellet nattklubb med høy musikk til kl.01.30. For barn har hotellet ingen tilbud. Rundt bassenget sikrer gjestene seg stoler med håndklær før frokost (for få sol stoler). Snorkling fra stranden var ingen suksess da vi ikke så en fisk. Må dra på snorkle tur ca 1/2 time for å oppleve det vi forbinder med snorkling i disse farvann.

For å ta med det som var bra, så er det et koselig hotell med god mat. Luxury all inclusive package var svært begrenset som lite / ingen utvalg i vin etc. Etter halvveis opphold prøver vi å bli flyttet til et annet hotell.

Dato for oppholdet: juli 2018
Takk, Helge-Benedikte
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. januar 2018

Veldig fornøyd med hotellet, servicen og maten. Stranden og vannet var utrolig fint. De som jobbet der gjorde alt for at vi skulle få et flott opphold. Vi bodde øverst på resorten og det var behagelig å bli kjørt til rommet i golfbilen etter en lang dag i solen:) husk tips til de ansatte.

Dato for oppholdet: desember 2017
Reisetype: Reiste med familie
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, vibba71
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Motasem Shehan S, Front Office Manager på Hotel Riu Palace Zanzibar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. januar 2018
Google-oversetting

Dear vibba71,

Thank you for the review about Hideaway of Nungwi that you have shared on Trip Advisor.

We were delighted to read that you were overall impressed by the facilities of our hotel and the quality of services provided during your stay with us. Your comments will aid us to consistently maintain the high standards that you experienced.

We will be looking forward to the next opportunity to welcome you back to Hideaway of Nungwi Resort and Spa

Kind regards,
Motasem Shehan
Front Office Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. november 2017

Hotellet er topp om dere ønsker bare avslapping og badeferie. Stranda, lokaliteter, og personalet gjør at vi føler oss veldig velkomne. Zanzibar er ikke større enn at det går fint å ta utflukter på land og til sjøs med Nungwi som utgangspunkt!

Dato for oppholdet: oktober 2017
Reisetype: Reiste som et par
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, Lisbeth H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Motasem Shehan S, Front Office Manager på Hotel Riu Palace Zanzibar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. november 2017
Google-oversetting

Dear Lisbeth H,

Thank you for posting your comments on TripAdvisor.

It is a delight to know that you had an enjoyable time at the Hideaway of Nungwi and we are flattered that the service provided by our associates had a very positive impact during your stay.

Your compliments will be shared with the team and we hope to see you again soon for an even better experience

Kind regards
Motasem Shehan
Front Office Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. august 2017 via mobile enheter

Hideaway of Nungwi er et av de beste hotellene på Zanzibar! Vi bodde i 6 dager med all included.
Lyse flotte rom med alle fasiliteter.
Nydelig pool område, med bar og relativt godt med solsenger. Positivt at det ikke er mulig å holde av solsenger hverken ved poolen eller på stranden.
Stranden patruljeres av mange vakter, som sikrer at selgere ikke blir for nærgående!
Restauranten er magisk! Mange hyggelige servitører. Eget PADI 5star dykkesenter på hotellet, som drives av hyggelige italienere.
Hotellet anbefales på det sterkeste.

Dato for oppholdet: juli 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 469geirh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Motasem Shehan S, Front Office Manager på Hotel Riu Palace Zanzibar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. august 2017
Google-oversetting

Dear 469geirh,

Thank you very much for posting a review in regards to your recent stay experience at The Hideaway of Nungwi.
We are glad that you had a great time on your trip here in Zanzibar and we are happy to know that we met all your expectations. We deeply appreciate all your positive comments towards our amenities and facilities, too.

Thank you once more and we are all looking forward to welcome you back very soon
Kind regards
Motasem Shehan
Front Office Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2017 via mobile enheter

Vi hadde en fantastisk uke på dette hotellet etter en uke på safari i Serengeti og Ngorongoro. Hotellet er velholdt og service både på rommet, i barer og i restauranten var veldig bra. Svært hyggelige smilende mennesker. Resepsjon sto ikke helt i stil. De ga feil informasjon om enkelte ting. De nektet oss å utsette utsjekkingen selv om vi selvfølgelig tilbød oss og betale for det. Unnskyldningen var at hotellet var fullbooket, men vi satt i resepsjonen i seks timer og ventet på å bli hentet uten å se at det ankom noen gjester... Vi hadde hatt all inclusive, men for å få lov til å spise lunsj mens vi ventet utsjekkingsdagen ble kortet mitt belastet $366! Det er ekstremt dyr lunsj. Firmaene som driver med utflukter er også helt borti natta overpriset. For en tur inn til Stonetown krevde de 200$. Virket som at det var en minibuss og at vi måtte betale for alle tomme seter også... Ble billigere hvis det var flere?

Dato for oppholdet: juni 2017
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, tora884
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Motasem Shehan S, Front Office Manager på Hotel Riu Palace Zanzibar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. juli 2017
Google-oversetting

Dear Tor A,

Thank you for posting your comments on TripAdvisor.

It is a delight to know that you had an enjoyable time at the Hideaway of Nungwi and we are flattered that the service provided by our associates had a very positive impact during your stay.

With regards to the late checkout, allow me to explain that as a general rule the late checkout is subject to the hotel availability, unfortunately at the day of your checkout the hotel was 100%. as per the check in time, we have to make sure that all the arrivals rooms are ready at 14:00. On that day, we were expecting a group to arrive to the hotel at 14:30. however, they had some flight delay, and they didn't inform us about the new arrival time. but feel assured that we would be more than happy to extend the late checkout if we would have rooms available. We would like to apologize for the uncomforted feeling you have had due to the waiting time at the lobby

With regards to the excursion tours rate, please be informed that the company which we are dealing with is having a very high reputation and all the cars having insurance, Free internet wireless and with a guide who will speak your language. the guest safety is our priority and that is the reason behind the high price. however, if you would like to check the excursion price among the island, you would find our execration rate is very reasonable

Once again, thank you for your kind words and we hope of welcoming you back, hopefully a little bit longer, in a not too distant future

Kind regards
Motasem Shehan
Front Office Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser