Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Meget fine omgivelser”
Anmeldelse av Mama Mia

Mama Mia
Vurdert som nr. 12 av 48 Restauranter i Nungwi
Prisklasse: USD 5 - USD 30
Kjøkken: Italiensk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 26. januar 2019 via mobile enheter

Prøvde grillet «slipper lobster» og biff i rødvinssaus. Hummeren var helt grei, det var biffen også. Fikk mye mat for pengene synes vi. Vi så at mange bestilte pizza, den såg meget god ut - så blir nok heller det neste gang.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, ninamannsverk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 367)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

48 av 1 367 anmeldelser

Anmeldt 23. juli 2017 via mobile enheter

God service og kort ventetid på drikke og mat. Vi spiste pizza, grillede scampi og fritert blekksprut. Alt var smakfullt og godt.

Dato for besøk: juli 2017
Takk, NorunnM
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2017 via mobile enheter

Bra mat. Spesialisert seg på italiensk mat: pizza med skikkelig bunn, litt lite smak. God sjømat/ pasta. Veldig serviceminded betjening.

Dato for besøk: juli 2017
Takk, thomastP4668SD
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juni 2017 via mobile enheter

Spiste lunsj her, stenbakt italiensk pizza. Den smakte riktig godt. Rask servering og vennlig betjening. Flott utsikt over havet. Anbefaler denne i hvertfall hvis man liker pizza.

Dato for besøk: juni 2017
Takk, hildenyhusn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juni 2017 via mobile enheter

Vi var her 15. juni rett etter sesongåpning. Flott beliggenhet med utsikt over stranden og havet. Pizzaen var god og restauranten hadde en veldig hyggelig atmosfære. I tillegg var eieren ute i restauranten og fulgte opp gjestene, det satte vi stor pris på.
Anbefales!

Dato for besøk: juni 2017
Takk, 828eirikh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Mama Mia, så også på

 

Har du vært i Mama Mia? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din