Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Veldig bra”
Anmeldelse av Cafe Chill

Cafe Chill
Vurdert som nr. 1 av 152 Restauranter i Ella
Prisklasse: USD 3 - USD 11
Kjøkken: Kafé
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Lokalt kjøkken, Barscene
Middagsalternativer: Middag, Lunsj, Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 26. januar 2019 via mobile enheter

Nydelig mat, herlig vibe, og flinke ansatte. Variert og interessant meny. Ble servert av Rumesh som var veldig hyggelig.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, Håkon A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (13 287)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1014 av 13 293 anmeldelser

Anmeldt 16. januar 2019 via mobile enheter

Vi fikk ikke god service på dette stedet. Alt tok lang tid. Vi måtte vente i over en time på maten. Ingen kom for å informere oss om forsinkelser eller spørre om vi ønsket mer å drikke. Vi måtte spørre 3 ganger om regningen før vi fikk betale. Maten var ikke spesielt god heller. Dette vil jeg ikke anbefale videre.

Dato for besøk: januar 2019
1  Takk, 939tyraf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. januar 2019 via mobile enheter

Veldig god stemning. Backpacker-vibe. Bra musikk. Veldig hyggelig service! Da jeg sa at maten min var for kald tok de den tilbake med en gang - vennlig og profesjonelt. Spiste ris og curry pakket i bananblad, selv om den ble varmere på andre forsøk var den lilevel mye bedre på Ellement rett oppe i gata. Uansett verdt turen på cafe Chill for god service og stemning.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, Cathrine1302
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. desember 2018 via mobile enheter

Veldig hyggelig atmosfære og personale. Variert og god mat, passer godt for barn med kresne ganer og for de som liker lokal mat.
Vi ble servert av Ranjith, veldig hyggelig fyr!

Dato for besøk: desember 2018
Takk, J3120EArogerh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. desember 2018 via mobile enheter

Spiste burgere som smakte nydelig etter å ha spist mye asiatisk! Veldig hyggelig betjening. Noe ventetid på maten grunnet helt full restaurant.. anbefales i Ella!

Dato for besøk: desember 2018
Takk, camillabT4276CF
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Cafe Chill, så også på

 

Har du vært i Cafe Chill? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.