Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Riding at its finest”
Anmeldelse av Il Paretaio

Vi finner ikke priser for dette overnattingsstedet
Våre reisepartnere på Internett oppgir ikke priser for dette overnattingsstedet, men vi kan søke andre alternativer i Barberino Val d'Elsa
Innsjekking dd/mm/åååå Utsjekking dd/mm/åååå
Il Paretaio
Fortreffelighetsbevis
Anmeldt 3 juni 2012
Google-oversetting

  • Opphold: mai 2012, reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
2  Takk, MarionK2305
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (289)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

151155 av 289 anmeldelser

Anmeldt 6 mai 2012
Google-oversetting

Romtips: If you are sensitive to noise, book "Teatro" on the ground floor or the bungalow outside...
Se flere romtips
  • Opphold: mai 2012, reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
3  Takk, RogerZurich
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26 februar 2012
Google-oversetting

  • Opphold: september 2011, reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, AMEDEOandKAZU
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30 januar 2012
Google-oversetting

  • Opphold: januar 2012, reiste alene
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, rosepetition
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9 januar 2012
Google-oversetting

Opphold: september 2011, reiste alene
Takk, Milena P
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hoteller du kanskje også vil like ...
Reisende så også på disse Barberino Val d'Elsa hotellene
0,5 km unna
Borghetto di San Filippo
Borghetto di San Filippo
Nr. 3 av 6 i Barberino Val d'Elsa
35 anmeldelser
0,6 km unna
Villa San Filippo Resort
Villa San Filippo Resort
Nr. 6 av 13 i Barberino Val d'Elsa
232 anmeldelser
0,9 km unna
Hotel Primavera
Hotel Primavera
Nr. 5 av 6 i Barberino Val d'Elsa
31 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
5,4 km unna
Hotel Semifonte
Hotel Semifonte
Nr. 1 av 6 i Barberino Val d'Elsa
443 anmeldelser
5,1 km unna
La Canonica di Cortine
La Canonica di Cortine
Nr. 4 av 13 i Barberino Val d'Elsa
184 anmeldelser
4,6 km unna
Bosco ai Marzi
Bosco ai Marzi
Nr. 3 av 13 i Barberino Val d'Elsa
117 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du vært i Il Paretaio? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Tilleggsinformasjon om Il Paretaio

Adresse: Strada delle Ginestre 12, 50021, Barberino Val d'Elsa, Italia
Beliggenhet: Italia > Toscana > Province of Florence > Barberino Val d'Elsa
Fasiliteter:
Gratis frokost Gratis Internett-tilgang (WiFi) Kjæledyr tillatt (hunder/husdyr velkommen) Restaurant
Hotellstil:
Nr. 2 av 31 temaovernatting i Barberino Val d'Elsa
Prisnivå: kr 727 - kr 1 066 (Basert på gjennomsnittspriser for et standardrom)
Hotellklasse:3 stjerne — Il Paretaio 3*
Antall rom: 8

Er dette din oppføring på TripAdvisor?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din