“Helt greit.”
Anmeldelse av Kinokafeen Rjukan AS

Kinokafeen Rjukan AS
Vurdert som nr. 4 av 16 Restauranter i Rjukan
Kjøkken: Norsk
Beskrivelse: Rjukans eldste og mest tradisjonsrike kafé åpnet igjen 14.Juli 2015 Den tradisjonsrike Kinokafeen holder hus i det vernede Rjukanhuset som stod ferdig i 1930, da som Folkets Hus. Vi kan friste med småretter, kaker og ala carte meny. Det nye konseptet for Kinokafeen samarbeider med "Smak av Telemark" som satser tungt på å få kortreist kvalitets mat fra Telemark ut på serveringsstedet.
Anmeldt 28. juni 2020 via mobile enheter

Dette var rett og slett bare helt greit.
Vi spiste biff og burger.
Burgeren var saftig og god. Burgerbrødet minnet om Hatting som man får kjøpt på butikken. Den ble servert med fire små poteter. Disse var gode, men alt for lite.
Biffen var veldig bra. Tilbehøret var dårlig.
Det som lignet moste poteter var noe hardt. Potetene var ikke ferdig kokt.
Vi spurte servitør om det var mulig å få noe annet tilbehør en karamellisert løk.
Da sier servitør at han ikke vet, men skal høre med kokken. Vi hører ikke noe mer og retten blir servert med karamellisert løk. Maten var dyr i forhold til kvalitet.
Skuffende at det ikke fantes noen form for cider eller Bulmers å drikke.
Under måltidet ble vi ikke spurt om maten smakte bra. Velger nokk ett annet spisested neste gang vi er i Rjukan.

Takk, 606mariusl

Anmeldt 27. juni 2020

Kjempe god mat og super service! Var en travel kveld, men de leverte nydelig mat og service på sitt beste. Kan virkelig anbefales

Takk, HannaP3a
Anmeldt 27. juni 2020 via mobile enheter

Fantastisk mat! Herlig personale, travel kveld der, men serviceinnstilte og hyggelig personale gjorde opp for at vi måtte vente litt! Veldig fornøyd, kommer garantert tilbake!

Takk, ninac856
Anmeldt 26. juni 2020

Nye eiere - glem tidligere anmeldelser! Vi spiste en nydelig fiskesuppe og en mør og perfekt stekt ytrefilet. Veldig hyggelig betjening og meget rask servering. Pris i god harmoni med kvalitet. Kommer vi tilbake til Rjukan vet vi hvor vi vil spise😊

Takk, Heidi B
Anmeldt 28. august 2019

God pizza og god kylling. Ungt og uerfarent personale, men svært hyggelige. Trivelige lokaler. Pluss for god mat, trekk for dårlig ølutvalg og dyr vin.

Dato for besøk: august 2019
Takk, Nin68

Reisende som så på Kinokafeen Rjukan AS, så også på

Har du vært i Kinokafeen Rjukan AS? Del dine erfaringer!