Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Anbefales absolutt! ”
Anmeldelse av Kinokafeen Rjukan AS

Kinokafeen Rjukan AS
Vurdert som nr. 4 av 12 Restauranter i Rjukan
Prisklasse: USD 5 - USD 49
Kjøkken: Norsk
Beskrivelse: Rjukans eldste og mest tradisjonsrike kafé åpnet igjen 14.Juli 2015 Den tradisjonsrike Kinokafeen holder hus i det vernede Rjukanhuset som stod ferdig i 1930, da som Folkets Hus. Vi kan friste med småretter, kaker og ala carte meny. Det nye konseptet for Kinokafeen samarbeider med "Smak av Telemark" som satser tungt på å få kortreist kvalitets mat fra Telemark ut på serveringsstedet.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Rjukans eldste og mest tradisjonsrike kafé åpnet igjen 14.Juli 2015 Den tradisjonsrike Kinokafeen holder hus i det vernede Rjukanhuset som stod ferdig i 1930, da som Folkets Hus. Vi kan friste med småretter, kaker og ala carte meny. Det nye konseptet for Kinokafeen samarbeider med "Smak av Telemark" som satser tungt på å få kortreist kvalitets mat fra Telemark ut på serveringsstedet.
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Anbefales absolutt!
God mat til både liten og stor. Barna fikk burger og var godt fornøyd med den. Fiskesuppen anbefales også.
Det tok litt tid å få bord, men veldig rask servering når vi først hadde fått bestilt.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Hege F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (91)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1721 av 91 anmeldelser

Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Jeg er ekstremt skuffet over alt. Maten var ikke noe å skryte av og sørvisen var ikke på sitt beste. Dette er noe jeg ikke kommer til å anbefale til noen.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, EmilieSaga
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Utrolig skuffende opplevelse. Dårlig mat og personale. Altfor dyrt i forhold til hva vi fikk servert. Frossen ferdig karbonade serveres som burger. Utsolgt for fiskesuppe noe vi fikk beskjed om etter at vi hadde bestilt og dette var tidlig ettermiddag. Skagenrøre ble servert på så hardt brød at det ikke var mulig å skjære med biffkniv.

Dato for besøk: juli 2020
3  Takk, MarianneS2160
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Rask servering og overaskende god mat på lille Rjukan. Rock & Roll burgeren var den beste burgeren jeg har spist på flere år. Hele familen var happy!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, aslel2014
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter

Besøkte stedet på en søndag, lite annet i byen som var åpent. Vi var 8 voksne og 4 barn. Etter alle hadde brukt tid på å finne ut av hva de ville ha på menyen, fikk vi beskjed om at vi kun kunne velge mellom to retter siden vi var så mange. Vi spurte pent om vi kunne velge mellom tre siden barna gjerne ville ha noe litt enklere, men det var ikke mulig. Valgte derfor burger og ostepai. Burgeren var helt ok. Gjennomstekt og noe tørr hos noen av de som fikk denne. Servert med to små poteter og aioli. Ostepaien smakte mest egg og var kun et lite stykke. Brødet som ble servert med var grillet for lenge og var hardt. Salaten må være fra en pose på nærbutikken som de ikke har gjort nevneverdig mye med. Skuffet dessverre den også. Aiolien var god, men ikke så god at vi går her igjen.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, 332kajaz
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Kinokafeen Rjukan AS, så også på

 

Har du vært i Kinokafeen Rjukan AS? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din