Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Booking.com
Priceline
eDreams
Agoda.com
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (166)
Filtrer anmeldelser
166 resultater
Vurdering fra reisende
26
56
46
21
17
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
26
56
46
21
17
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1924 av 166 anmeldelser
Anmeldt 6. juli 2020

Var på dette hotellet i 2016, og var middels imponert. Tenkte imidlertid å gi de en ny sjanse nå, 4 år senere, da de jo har en fantastisk beliggenhet for å gå fine turer i fjellet. Og det er også det eneste positive å si om dette stedet. Beliggenheten.

De forteller på hjemmesiden at de har et spennende utvalg av vin og øl, det er løgn. Da vi spurte bartenderen hva de hadde av lokalt øl var svaret "Rignes", men det var utsolgt på tap. OK, de hadde noe helt grei IPA fra England.

Maten er et eget kapittel. Forretten var visstnok "bruschetta med biff", det var en slapp brødskive med løk, tomat og noe tørt grått kjøtt. Så fort siste bit er spist er servitøren på plass for å ta tallerkenen og levere hovedrett. De presenterer heller aldri rettene. Jada, du leser det i menyen, men det er god service og presentere maten under servering også. Servitørene både serverer og rydder fra tilfeldig side. Det er greit nok at ikke alle har utdanning, men opplæring må man i det minste kunne gi sine ansatte.
Hovedretten var en positiv overraskelse, og laget av det eneste menneske på dette stedet som antagelig har noe yrkesstolthet. Grønnsakene var godt laget, pent presentert og kjøttet var perfekt stekt og mørt.
Desserten er det ikke noe å si om, bare dropp den.

Frokost velges nå fra meny, og det er et fint alternativ til buffet. Men ikke velg vegetarmenyen. Vegetarfrokost på Gaustablikk er en klatt jordbærsyltetøy som de har kastet noe salat oppi. Og litt smør og en smøreost på siden. Å få eggerøre uten bacon er også helt umulig.

De i resepsjonen prater heller med hverandre enn med gjestene, og hverken "hei" eller spørsmål om et hyggelig opphold. Svaret på dette hadde jo også vært nei, så de vinner vel på å la være å spørre.

Hotellet har fin beliggenhet om du ønsker å gå Gaustatoppen, Toreskyrkja eller Heddersfjell (anbefaler veldig de to siste om du ikke vil gå i kø). Og det er, som sagt, det eneste. Synd at ingen vil drive dette med litt stolthet, det hadde stedet fortjent.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
Takk, martef2013
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juni 2020 via mobile enheter

Vi bestilte rom for en natt og ga beskjed at vi har med oss hund.

Da vi ankom hotellet fikk vi rom helt nederst i siste etasjen og rett over bassenget, noe som gjorde at rommet hadde 30+ grader og føltes som en badstu. Var ingen aircondition eller vifte på rommet, ikke noe kjøleskap heller. Vi hadde med oss en liten vifte på turen så vi satte opp vinduet og lot vifta stå på i 1 god time mens vi gikk på tur for å se om det hjalp på å kjøle ned rommet. Vi ga også beskjed at vi ikke kunne ha dette rommet mtp. hunden vår som sleit veldig med varmen det inne. Fikk beskjed at de ikke hadde andre rom da hotellet var fullt, men skulle se på saken.

Etter vi kom tilbake fra turen var rommet fremdeles like varmt og vi pakket sakene våre og gikk opp i resepsjonen. Da var vi klar til å leie en hytte eller rom på et annet hotell om ikke vi ble flyttet til et annet rom for det var rett og slett ikke mulig å oppholde seg inne på det rommet.

Fikk beskjed om at det er travelt, men de skulle se på det så fort de kunne, ca. 10-15min. Helt ok sa vi og gikk i baren og kjøpte oss noe kald drikke sammen med hunden vår, og det gikk ikke lang tid før unge damen i resepsjonen kom bort med et nytt rom til oss, da ble vi oppgradert til et større rom helt uten ekstra kostnader og et rom som lå litt mer til i skyggen, her var det 10 ganger bedre temperatur og med vifta vår på fullt var det veldig bra, så bra at til og med hunden kunne være igjen på rommet alene uten problem.

Kjempeflott service fra resepsjonisten, det satte vi enormt stor pris på.

Alt i alt et flott hotell, men god service, men eneste som trakk ned var matutvalget, vi fikk servert 3 retters middag hvor de til meg, som ikke kunne ha kjøttet i hovedretten, laget hovedretten med laks istedet. Maten var enkel, men god, og akkurat store nok porsjoner til at en ble mett, men ikke overmett. Desserten hadde brownies med iskrem og sjokoladesaus, hvor brownien kunne fint vært varm, men smakte godt uansett.

Frokost var en stor skuffelse da vi hadde lest gode anmeldelser på frokosten på hotellet.

Vi fikk 3 valg, Frokost 1, Frokost 2 og Vegetar Frokost 3, pluss vi kunne velge litt andre ting som fruktsalat og yoghurt utenom.

På tallerkenen fikk vi 2 svette skiver med gulost, 1 skive agurk, 2 halve skiver tomat, 3 strimler paprika, en klatt med smør og min mann fikk en klatt med syltetøy, men jeg fikk ikke selvom vi valgte samme tallerken. Manglet også tomatbønner som ingen av oss fikk, men som stod i frokostpakken. Brødene var kalde toast. Eneste som var bra var eggerøren som smakte veldig godt. Virket som stakkars kokken stod helt alene og laget mat til alle gjestene, og var generelt litt lite bemanning på et fullt hotell syntes vi.

Naturen rundt hotellet var helt nydelig og utsikt rett mot Gaustatoppen, flotte turstier i nydelig terreng, vann rett nedenfor hvor en kan bade og låne padlebåt eller robåt. Vi vasset uti og vannet var helt nydelig, varmt og godt.

Bartenderdamen fra baren ga oss også helt tipp topp service

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, havabyberg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juni 2020

Var der nå i helga. Det ligger veldig fint til. Kort vei for å gå til Gaustatoppen. Men maten og serveringen der kommer ikke godt ut. Det jobbet 5 servitører/bartendere der fra vi kom til vi dro ( de samme 5 hele helga). 3 kommer godt ut av det. Hun ene snakket engelsk, greit nok det men hun glemte ting hele tiden, kom feks med full regning selv om vi hadde betalt for alt i bestillingen, kom med feil mat, og ikke mat. Virket som om ting er veldig dårlig organisert rundt mat og servering der oppe. Kunne vært der igjen, men da kun frokost matmessig. Maten var heller ikke all verden.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Anderstho
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. mars 2020

Hotellet har tapt seg vesentlig etter at nye eiere har overtatt. Uerfarent personale, både i resepsjon og på servitørsiden, utilstrekkelig oppdekkijg og kapasitet ved middagsservering.Betydelig dårligere kvalitet på mat, tidligere nydelig lunchbuffet ,ofte også middagsbuffet, borte. Det synes som om innsparingstiltak går foran kvalitet.

Dato for oppholdet: februar 2020
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
Takk, 764erikf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. januar 2020 via mobile enheter

Flott beliggenhet, gode senger med deilige pute og dyner.
Godt renhold på dette litt slitende hotellet.
Personalet gjør så godt de kan. Men hvor i h..... er resepsjons sjefen, hotellsjefen, direktøren, restaurantsjef, barsjef, vaktmester om det er han som skal brøyte utenfor hotellet.
Her er det mye som skal på plass, med litt flere ansatte på jobb og en som delegerer og tar ansvar så kunne dette ha blitt ett toppers hotell. Her kommer noen tips
1. Slalomsko skal ikke benyttes i fellesområdet. Sett opp skilt.
2. Medbrakt mat og drikke må nytes på rommet. Trodde jeg satt inne i en offentlig varmestue. Den ene stakkaren som sto alene i resepsjonen hadde nok med inn/utsjekk.
3. Sett opp skilt ute at el biler ikke må stå parkert
på ladeplassen når de er ferdig å lade.
4.Flere varer til salgs i resepsjonen, mange barn som er der til Jul og nyttår.
5. Man kan ikke være tom for melk 2 dager på rad. Alle vil ha varm kakao når de kommer inn etter en lang dag på skitur.
6. Man kan ikke slutte å ta inn varer p.g.a varetelling 01.01.20 det er den uken som er fullbooket. Her TAPER dere penger så det griner etter. Men dere trykker opp fine plakater til den stakkars jenta som må sitte i en butikk med 3 l lett melk og 24 bokser hundemat. Skulle tro bankkontoen deres var full.
Det er 13 år siden jeg var her sist, jeg kommer ikke tilbake.
Her må noe gjøres ASAP. Mange tilbake meldinger fra hotellet på anmeldelser, men svært få handlinger.

Lykke til, det trenger dere

Dato for oppholdet: desember 2019
Reisetype: Reiste med familie
3  Takk, AshildBrestrup
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser