Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Hotels.comUSD 162
PricelineUSD 163
ZenHotels.comUSD 162
TripadvisorUSD 162
Booking.com
eDreams
Se alle 11 tilbud
Anmeldt 24. juli 2022 via mobile enheter

I utgangspunktet hadde vi tenkt å gi en 6. Ble tatt godt i mot i resepsjon, ok rom og flott badebasseng/området. Middag dag 1 var helt fantastisk. Forrett Vitello - den beste vi noen gang har smakt! Deilig surf&turf og minin var godt fornøyd med burger&fries. Frokost en av de bedre vi har spist på lenge. Godt utvalg av varm, kald mat og drikke. Perfekt.
Middag dag to- god service og ble anbefalt iberico secreto til hovedrett. Nydelig smak, men etter noen biter og diskusjon ved bordet spurte vi hovmester om svin skulle serveres rått… det skulle det selvfølgelig ikke. Kjøttet ble tatt med ut til kjøkkenet med en beklagelse til oss og ny ble laget… Da var min matlyst borte så når den ble servert ble den gitt til min mann. Servitør beklaget igjen og var tydelig brydd, flau og mulig lei seg. Vi fikk så regningen og jeg antok at denne retten var fjernet- det var den ikke! Dette mener jeg er svært dårlig service. Jeg orket ikke ta diskusjonen med hyggelig servitør, mener dette er selvsagt at fjernes.
Så i utgangspunktet et perfekt opphold for små og store med masse aktiviteter tilgjengelig, nydelig mat og drinker… men å servere rått svinekjøtt og ta betalt for det trekker veldig ned. Ligger nå i hotellsengen og krysser fingre for å ikke bli dårlig.

Romtips: Spis Vitello til forrett og styr unna iberico til hovedrett.
Dato for oppholdet: juli 2022
Takk, Elin K
Gausta Telemark Norway, Markedsføring på Gaustablikk Fjellresort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. juli 2022

Hei Elin

Det gleder meg å høre at dere hadde et strålende opphold her hos oss og at dere er svært fornøyde med både hotellet i seg selv, vårt aktivitetstilbud og vårt matprodukt. Dette er ting vi har jobbet iherdig med å forbedre og brukt god tid på, da vi vet hvor viktig dette er for våre gjester. Det gleder oss stort og gir oss mye ny energi å høre at også våre gjester setter pris på de endringene vi har gjort.

Jeg er takknemlig for at du gir oss tilbakemelding om din opplevelse i restauranten. Våre gjesters tilbakemeldinger er vårt viktigste verktøy i vår stadige søken etter forbedringer, og jeg kommer til å ta dette videre med mine kollegaer slik at vi kan både lære og utvikle vårt matprodukt videre.
Hjertelig velkommen tilbake.

Med vennlig hilsen
Steinar på Gaustablikk Fjellresort

Anmeldt 24. juni 2022 via mobile enheter

Fornuftig pris for hytteleie med god plass.Lav standard og slitt,men gjenspeiler seg i prisen.

Men meget pent oppusset hotell med beste entrecot jeg har spist på mange år😍 Maten på hotellet gir jeg 9 av 10 mulige poeng.
Trekk pga stiv pris for maten.
Skal helt klart tilbake hit KUN for maten🤣

Dato for oppholdet: juni 2022
Takk, christerk1983
Gausta Telemark Norway, Markedsføring på Gaustablikk Fjellresort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juni 2022

Hei Christer og tusen takk for en meget hyggelig anmeldelse!

Det gleder meg å høre at du hadde et strålende opphold her hos og at du er fornøyd med maten vår her oppe på vakre Gaustablikk Fjellresort. Mattilbudet vårt er noe vi har jobbet en stund med for å få det opp på det nivået vi ønsker at det skal være på og det arbeidet fortsetter fremover også. Med på laget for denne matutviklingen har vi fått den svenske stjernekokken Melker Andersson.
Nå i 2022 holder vi på å pusse opp våre rom til å være i samme stil som våre fellesarealer, som ble pusset opp for kort tid siden.

Vi håper å kunne ta dere imot her oppe på vakre Gaustablikk Fjellresort en gang i fremtiden!
Med vennlig hilsen Steinar hos Gaustablikk Fjellresort

Anmeldt 5. juni 2022 via mobile enheter

Lunsj og middagen var dårlig. Lunsjen var kjøttboller som nesten var uspiselige fordi de var alt for salte. 3 rettersmiddag var to retters, da brød ikke kan regnes som en rett. Hovedretten var biff med pommesfrittes og kjøtt, ingen grønnsaker. Biffen var også helt gjennomstekt
Frokosten var fin
Stedet er fint, men blir litt skuffende når måltidene er ikke til samme kvalitet som hotellet. Lunsj og middag kan man få mye bedre andre steder til en lavere pris.

Dato for oppholdet: juni 2022
Takk, ThoreS1
Gausta Telemark Norway, Markedsføring på Gaustablikk Fjellresort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. juni 2022

Hei Thore.

Tusen takk for din tilbakemelding. Det er via våre gjesters tilbakemeldinger at vi vet hva vi har å forbedre. Vi tar denne tilbakemeldingen videre til våre kolleger og håper å kunne ta deg imot igjen her oppe på vakre Gaustablikk Fjellresort.

Med vennlig hilsen
Steinar, Gaustablikk Fjellresort

Anmeldt 8. april 2022 via mobile enheter

Vi booket to netter med halvpensjon og gledet oss til å bruke bassenget. Men før vi får dra sier de at det er stengt den tiden vi skulle vært der og spør om vi vil endre bestilling. Ja da endrer vi til det er åpent... Nei det går ikke, da må man betale ekstra. Så de lurer deg til å booke en tid de VET at du ikke kan bruke fasiliteter og krever mer betalt når du selvfølgelig ikke godtar dette. Vi kansellerte hele. Dette er dårlig kundeservice og rett og slett lureri. Oppussing er jo planlagt mer enn noen uker før. Hit drar vi aldri.

Dato for oppholdet: april 2022
Takk, travelcathey
Gausta Telemark Norway, Markedsføring på Gaustablikk Fjellresort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. mai 2022

Hei og tusen takk for din anmeldelse!

Så trist at du føler deg lurt, det var på ingen måte meningen!
Da det ble bestemt at basseng og velvære skulle pusses opp, så satt vi straks igang med å kontakte de som ble berørte av denne oppussingen. Vi beklager at du ikke er fornøyd med måten det ble gjort på og vi kommer til å notere dette bak øret slik at vi hindrer slike gjesteopplevelser i fremtiden. Jeg håper også at vi får muligheten til å kunne rette opp ditt inntrykk av oss i fremtiden, vi ønsker svært gjerne å kunne vise dere hvor vakkert det er her oppe på Gaustablikk Fjellresort!

Med vennlig hilsen, Gaustablikk fjellresort

Anmeldt 20. mars 2022 via mobile enheter

Restaurant, bar og uteområdene er rålekre. Fiskerettene fra a la carte menyen var så farlig gode at man fort kunne kjøre seg fast. Jeg leste med en viss skepsis mye dårlig om service og personale, men her har det åpenbart skjedd en endring siste mnd. Ikke alt går 100% på skinner, men ikke langt unna heller.. kjøkkenet alene er nok til å planlegge en ny tur. Rommene er litt under midt på treet og gir en mer leirskole enn hotell følelse, det er det eneste som trekker ned.

Dato for oppholdet: mars 2022
Takk, Bjørn L

Hei Bjørn og tusen takk for en meget hyggelig anmeldelse!

Med vennlig hilsen Gaustablikk Fjellresort