JofridW
Aust-Agder, Norway
5,0 av 5 boblerAnmeldt 21. okt. 2024
Dato for oppholdet: august 2024
Romtips: Husk badetøy og/eller tennisracket. De har tennisbaner, svømmebasseng og flytende badstu.
5,0 av 5 boblerRom
5,0 av 5 boblerRenslighet
5,0 av 5 boblerSovekvalitet
Gausta Telemark Norway, MarketingGaustablikk Fjellresort, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 1 uke siden
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Vi er svært glade for at dere elsker hotellet vårt og oppgraderingen som er gjort i senere tid. Vi ønsker dere varmt velkomment tilbake :)
Cafe/reception in winter
    13.0 km fra Gaustablikk Fjellresort
    Ved stranden
    Se flere hoteller i Rjukan
    Anmeldt 20. oktober 2024 via mobile enheter

Helgetur med familien. Vi hadde tre rom og spiste både frokost, lunsj og middag på hotellet. Vi brukte bassenget og gikk turer i området. Det er meget god mat på hotellet. På middagsmenyen er det forslag til vin som passer til den aktuelle retten. Flere gode retter å velge mellom. Vi koste oss i baromeådet etter middag med blant annet shuffleboard spill. Vi fikk ha med vår hund i baren. Og hundet ble til og med servert vannskål. Topp service fra hyggelig personale. Jeg tror jeg må til England for å oppleve et like hundevennlig spisested som dette. Meget imponert. Vi kommer igjen.

Romtips: Bra parkering. Lademulighet. Ta med badebukse. Flotte turstier i området
    Dato for oppholdet: oktober 2024
    Takk, 179toma
    Anmeldt 1. september 2024

2003
    Kjapp og grei innsjekking selv med mange tilreisende til samme tid.
    Helt OK rom,med gode senger.
    Hadde bestilt 3 retters middag med vinpakke som var utrolig godt komponert.
    Meget hyggelig kelner,men er forundret over at man må snakke engelsk
    for å bli forstått. (dette er for dårlig)
    Meget god frokost.

NYTT BESØK AUGUST 2024.
    Like fornøyd som i fjor med rom og mat,men fremdeles engelsktalende (hyggelig) kelnere.
    Et irritasjonsmoment i år er at det må betales for parkering for gjestene på plassen utenfor. Dette er for dårlig!!

Ble nok siste besøk her.

Dato for oppholdet: august 2024
    Takk, Misfo
    Gausta Telemark Norway, Marketing på Gaustablikk Fjellresort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1 uke siden

Hei og takk for din tilbakemelding. Vi er svært glade for at dere nøyt rommene og maten i vår restaurant.
    Vi har nylig innført at overnattede gjester på hotellet får inkludert parkering i sitt opphold. Vi håper å se dere igjen her :)

Anmeldt 14. august 2024

Dette var et rent hotel værelsene var bra og rene og fine, Maten var god og personalet var flinke med oss, Beliggenheten er helt fantastisk god vi er nesten på Gaustatoppen, Dette er bra dette satte vi stor pris på, Dette var pent og rent men litt langt å reise til,

Dato for oppholdet: juli 2024
    Takk, scandinaver
    Anmeldt 21. juli 2024

*Beste hotellfrokosten jeg kan huske. De hadde alt, og det var fint presentert.
    *Veldig kjekt basseng for ungene.
    *Det jeg ikke har likt med dette hotellet er at nettsidene er dårlige. Da jeg bestilte i april virka det som de kun fokuserte på vinterturister, det virka nesten som om det var halvstengt på sommeren. Usikker på om jeg hadde bestilt det om jeg ikke hadde snakka med noen som var der i fjor.
    *Vi spiste pizza på "Stova", kan anbefales! Lite informasjon å finne om mattilbudet på nett, så vi hadde tenkt å spise i Rjukan før vi reiste opp. Men i Rjukan fant vi ingenting, så da måtte vi ta sjansen på at vi fant noe oppe ved hotellet.

Dato for oppholdet: juli 2024
    Takk, Orstad83
    Anmeldt 25. mai 2024 via mobile enheter

Vi bodde på fin suite med balkong og utsikt mot Gaustadtoppen (og banen). Anbefaler å ta Gaustadbanen 1883 moh.
    Spiste god middag fra bar menyen. Fornuftige priser på vin. Flott felles terrasse med fin utsikt. Få gjester denne mandagen og derfor frokost a la carte. Svært god og innholdsrik. Hyggelige ansatte både i resepsjon og restaurant.

Dato for oppholdet: mai 2024
    Takk, 870nino