Anbefaler på det sterkeste å svinge innom denne plassen! Maten er kjempe god og utrolig bra service
Nye lokale drivere vartet opp med god service og nydelig mat, anbefales Sausen var veldig god og ble fort tom.....bad om ekstra og fikk en hel bolle
Rause porsjoner. Rask service. Grei pris. Enkelt å finne plass/bord...selv en fredag i vinterferien.
Dette er et sted først og fremst beregnet på en pause mens du står på ski. Maten er veldig god, og jeg vil absolutt anbefale smørbrødet (vær forberedt på store porsjoner). Hvis jeg skal påpeke noe negativt, så må det være at de har alt for få som ekspedere, så Bergen at det vil være kø
Føler meg ikke velkommen her. Maten virker til å være varmet i mikro, og koster som om jeg skulle vært på bølgen og Moi i Oslo. Aldri igjen