Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ypperlig Falafel i pita!”
Anmeldelse av Rjukan Kebab Stua

Rjukan Kebab Stua
Vurdert som nr. 2 av 2 Smått og godt i Rjukan
Restaurantdetaljer
Anmeldt 24. juli 2021 via mobile enheter

Jeg fikk servert den beste Falafel i pita noensinne faktisk. Sprø. Smakfull. Passe med saus og salat. Jeg vurderer en dagstur til Rjukan for en ny falafel-opplevelse (bor i Oslo-området). Takk for maten

Dato for besøk: juni 2021
Takk, eva4ever
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (15)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

26 av 15 anmeldelser

Anmeldt 23. juli 2021

Ungene på 5år og 8år ville ha slush. De gikk inn før meg og fant seg kopper ved slush maskinen. Dette var tydeligvis feil. For da jeg kom inn ble jeg skjelt ut av Zahid fordi man skulle få kopper bak disken. Jeg beklaget, men påpekte at barna ikke kunne vite. Og at dersom det var så farlig burde han ikke ha kopper under slush maskinen. Eller at han i det minste burde sette opp en lapp om man ikke skal ta derfra. Dersom det gir grunn til å bli skjelt ut om man gjør det. Da klikket det fullstendig for han. Barna ble skremt av opplevelsen.
Heldigvis kom en av de yngre ansatte til. Han var hyggelig og rolig.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, carolinebC4152NY
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. juli 2021

Vi bestilte kyllingkebab og vanlig kebab. Vi spurte om mildsaus men den røde sausen som låg under hvitløk sausen var sååå sterk at jeg ikke klarte å spise opp halvparten av maten med den sausen på. Betjeningen var lite behjelpelig bak den plastplaten og vanskelig å forstå.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, N5381XCnicoleo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. juli 2021

Udyktige folk som ikke vet noe om hva en god service er-eller betyr. Anbefales ikke i det heletatt!!!!

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Auguste00
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. februar 2021

Maten var grei nok men det som virkelig ga meg avsmak var den gamle damens oppførsel mot kunder og medarbeider. Frekk, hissig og rett og slett slem mot medmennesker med null omtanke for andre. Ikke verdt turen!!

Dato for besøk: februar 2021
1  Takk, adrianpC4066BB
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Rjukan Kebab Stua, så også på

 

Har du vært i Rjukan Kebab Stua? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.