Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
TripadvisorUSD 117
Priceline
eDreamsUSD 117
Agoda.comUSD 143
Lol.travel
FindHotel
Se alle 9 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre for ett rom, med varierende regler for inn-/utsjekking som fastsatt av stedet, og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (65)
Filtrer anmeldelser
65 resultater
Vurdering fra reisende
31
25
6
1
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
31
25
6
1
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 65 anmeldelser
Anmeldt 14. august 2021 via mobile enheter

Ligger fint til på Rjukan like ved elva. Hytter i mange forskjellige farger. Vi lå på hytte nr 12 , trivelig og rent var det.
Kroa har god pizza (nr 6) var kjempegod Kommer gjerne tilbake hit og har dette stedet som basecamp når vi skal på utflukter til hardangervidda

Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, jan l
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. juni 2021 via mobile enheter

Veldig koselig sted! Hyggelige hytter med høy standard. Svært godt vedlikeholdt og ypperlig renhold! Alt nødvendig utstyr var på plass. Vi savnet ingenting. Personlig legger jeg merke til detaljer som at søppelposten er knyttet for å passe i søppelbøtten. Betjening som tar jobben seriøst!
Stedet passer for alle, men ikke de dom vil sove lenge. Litt mye støy fra veien i morgentimene.
Anbefales på det varmeste!

Dato for oppholdet: mai 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 538gunnp
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. august 2019

Jeg har bodd på mange hotellrom som har vært mye dårligere enn disse hyttene. De er nyoppussede og romslige, med lekre bad. Pluss for de små tingene, som telys (lighter i skapet) og en liten boks med kaffe til trakteren. Hyttene ligger i naturskjønne omgivelser, men allikevel kort fra sentrum. Vil gjerne bo her neste gang vi besøker Rjukan.

Dato for oppholdet: august 2019
    • Renslighet
    • Service
Takk, Nin68
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. juli 2019

Leide liten hytte for en dag. Helt fantastisk hytte.Ny og moderne hytte med flott bad, stort TV og kjøkken.var også to fine flotte TV stoler der samt kjempe gode senger å ligge i.Hit kommer jeg gjerne igjen.

Dato for oppholdet: juli 2019
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Takk, Eazyge
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. juli 2019

Rjukan ligger flott plassert ved inngangen til Hardangervidda. Og midt i Rjukan ved siden av elva Måna rett under Gaustatoppen, ligger Rjukan hytteby. Et flott overnattingssted for 4 personer som vil lære mer om industribygging, sabotører eller bare bestige Gaustatoppen. Jeg har vært her flere år på rad med utenlandske gjester som er storfornøyde. Services fra eierne og de ansatte er topp. Anbefales

Dato for oppholdet: juli 2019
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, 246wasa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser