Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Sørgelig”

Scolopendra Kafe og Kinarestaurant
Vurdert som nr. 9 av 11 Restauranter i Rjukan
Prisklasse: USD 2 - USD 24
Restaurantdetaljer
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

For det første måtte vi vente 55 min på maten, og maten var absolutt ikke verdt ventetiden, jeg er overbevist om at kylling i sur søt er fra ett glass med unkle bense, eller kanskje ikke for den er det faktisk mer smak i.
Dette var rett og slett en trist opplevelse.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Stian A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (20)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1115 av 20 anmeldelser

Anmeldt 10. juli 2020 via mobile enheter

Maten var veldig god. Det som trekker ned er at vi måtte vente ca 1,5 time på maten. Når dem serverte ble rettene våre byttet om. Litt kjedelig da den ene av oss skulle ha en sterkere krydret utgave av samme retten

Dato for besøk: juli 2020
Takk, VidarS
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juli 2020

Sultne etter en fantastisk dag på krossobanen og Rjukan klatrepark. Vi hva innom på kinorestaurant og der hva det bra trøkk og spurte om vente tid på maten og den hva lang. Så vi gikk videre. Gikk så innom denne restauranten og fikk beskjed om kort vente tid. Alt vell så langt meny på bordet og kjapp bestilling. Etter å ha etterlyst maten 2 ganger kom den etter 1 time vente tid og den retten som skulle uten chili til barna hadde desverre chili på. Shop shuey med kylling hva desverre heller ikke mye å skryte av. Nabo bordet fikk beskjed om de ikke hadde tid å lage dessert for så å få feil regning. Her gikk mye galt og det kan seff skje. En bør ikke fortelle om kort vente tid for så å måtte vente 1 time. Å når maten i tillegg hva sånn bob bob. Så ble det et trist besøk.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, adovland
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juli 2020 via mobile enheter

Sørgelig. Det tok 1 og en halv time å få servert. De sa at maten kommer snart. De sa de skulle sjekke hvor lang tid det tok, men kom ikke med svar. Stekt ris var godt det vi andre hadde smakte som Fjordland.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, OhAh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juli 2020

Vi ventet i 1,5 time på å få maten, selv etter å ha spurt når vi kom om det var lang ventetid. Ingen beklagelse. Skuffet over både service og mat. Ingen oppfølgning underveis om vi trengte noe og måtte selv oppsøke disk for å betale.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, anettemol
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Scolopendra Kafe og Kinarestaurant, så også på

 

Har du vært i Scolopendra Kafe og Kinarestaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din