“Veldig god mat som ble servert raskt ”

Scolopendra Kafe og Kinarestaurant
Vurdert som nr. 11 av 16 Restauranter i Rjukan
Anmeldt 9. august 2022 via mobile enheter

Var i utgangspunktet skeptiske grunnet flere dårlige anmeldelser, men vi var veldig fornøyd. Veldig god mat som ble servert raskt etter bestilling. Og bra størrelse på porsjonene. Mye godt på menyen, så her kommer vi garantert tilbake neste gang vi er i Rjukan.

Takk, MisterTNorway

Anmeldt 20. juli 2022 via mobile enheter

Uncle Bens er bedre… merkelig presentering av porsjoner, lite mat, og ikke særlig godt. Overkokt ris, og likegyldige servitører. Styr unna…

Takk, 202ea
Anmeldt 14. juli 2022 via mobile enheter

Frekk servitør, som krevde at jeg valgte fra menyen før jeg var klar - sa hun hadde dårlig tid. Maten kom aldri, og etter en time dro vi bare. Da forlangte de 80,- for to stk 0,33 cola. Anbefales ikke.

Takk, May Y H
Anmeldt 9. juli 2022 via mobile enheter

Nydelig mat! Rask servering! Hyggelig og imøtekommende betjening! Kommer gjerne igjen! Ble god og mett. Vi var tre venninner som var innom.

Takk, Adeleosberg
Anmeldt 28. september 2021

Morsomt at Scolopendra er et navn på en slags insekter/tusenbein.
De har med andre ord valgt rett navn på bedriften.

Dato for besøk: september 2021
2  Takk, mrf364

Reisende som så på Scolopendra Kafe og Kinarestaurant, så også på

Har du vært i Scolopendra Kafe og Kinarestaurant? Del dine erfaringer!