Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Norsk Industriarbeidermuseum
Se gjennom høydepunkter
Tungtvann!

Denne gangen var jeg kun ute for å se Tungtvannskjelleren, og det skuffet ikke. At man kunne finne... les mer

Anmeldt 19. juli 2023
SveBra
,
Kolbotn, Norge
via mobile enheter
Vinterbesøk

Flott besøk på vinterstid med spennende interaktive aktiviteter og kunnskapsrike verter. Beregn god... les mer

Anmeldt 23. februar 2024
Cecilie N
,
Grimstad, Norge
Les alle 247 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Anmeldelser (247)
Filtrer anmeldelser
247 resultater
Vurdering fra reisende
110
91
37
4
5
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
110
91
37
4
5
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2530 av 247 anmeldelser
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Vi besøkte misset 24. juli. Hadde ikke så god tid men fikk med oss det meste. Spennende film om sabotasjeaksjonen unser krigen Hilsen Johnny Stiansen

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, 18johnnys
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Flott museum med en fin spasertur opp fra Parkeringsplassen. Interessant for både store og små. Både interaktivt fine innstallasjoner og flotte omgivelser. Flott utsikt hvis man kjører opp til venstre fra parkeringsplassen.

Dato for opplevelse: juli 2020
3  Takk, OsloEllen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Gammle kraftstasjonen på Vemork er perfekt å besøk for dem som liker historie fra krigstiden.
Det er ikke mulig å kjøre opp til selve kraftstasjonen, man må parkere før broen over juvet. Det går en shuttel-buss opp og ned, men det er ikke noe problem å gå de få svingen opp. Det koster 100kr for museet(?), vi betalte bare for turen i kjelleren hvor de produserte tungtvann, men da er museet inkludert.
Som jeg nevnte er det også mulig å kjøpe en guidet tur til kjelleren hvor de produserte tungtvann som de gravde frem i 2017, etter de sprengte hydrogenfabrikken i 1977. Dette er fremdeles ett arkeologisk sted så man må bruke hjelm og vest inne på det avsperrede området. Man går i en gruppe på 11 personer, akkurat samme antall som selve operasjon gunnerside i 1943!
Selve kraftstasjonen er godt satt sammen med gavebutikk, rom hvor man kan lære om historien til Rjukan, små film rom på både engelsk og norsk, og cafe i 2.etasje. Anbefales!!!

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, trinemetteb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Det var et veldig fint museum og du får se hvordan det var inni. Turbinene var fine å se på. Du kan kjøpe en tur rundt der det ble bombet og det var veldig kult å se.

Dato for opplevelse: juli 2020
2  Takk, EmilieSaga
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. juli 2020 via mobile enheter

Spennende historie og overveldende flott natur og fjell på Vemork. Anbefaler å se filmen som vises om tungtvannsaksjonene, og etterpå ta omvisning i tungtvannskjelleren. Omviseren som vi hadde var veldig flink og fortelle og vise med stor innlevelse. Det var absolutt en veldig spennende og lærerik dag.

Dato for opplevelse: juni 2020
2  Takk, BeateErvik
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser