Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Norsk Industriarbeidermuseum
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Verdt et besøk

Alltid spennende å dra på museum og ta med barna hit for å forteller dem om tungtvannet og... les mer

Anmeldt 30. september 2020
Sara N
,
Oslo, Norge
via mobile enheter
Et verdensberømt krigsminne som bør besøkes!

Dette stedet viser historien om Norsk Hydro som utnyttet kraften fra Rjukanfossen for å produsere... les mer

Anmeldt 2 dager siden
Soppulf
,
Skien, Norge
Les alle 231 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Anmeldelser (231)
Filtrer anmeldelser
231 resultater
Vurdering fra reisende
97
89
37
4
4
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
97
89
37
4
4
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1318 av 231 anmeldelser
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Impulsbesøk med for liten tid. Så bl.a. hovedfilmen hoppet vi over. Uteområdene litt redusert pga utgraving/restaurering av tungtvannskjelleren. God levendegjøring av industrihistorien i Rjukan og Telemark. Men bør ha mer tid en den timen vi brukte.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, Z972VOcarlb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Vi besøkte misset 24. juli. Hadde ikke så god tid men fikk med oss det meste. Spennende film om sabotasjeaksjonen unser krigen Hilsen Johnny Stiansen

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, 18johnnys
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Flott museum med en fin spasertur opp fra Parkeringsplassen. Interessant for både store og små. Både interaktivt fine innstallasjoner og flotte omgivelser. Flott utsikt hvis man kjører opp til venstre fra parkeringsplassen.

Dato for opplevelse: juli 2020
3  Takk, OsloEllen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Gammle kraftstasjonen på Vemork er perfekt å besøk for dem som liker historie fra krigstiden.
Det er ikke mulig å kjøre opp til selve kraftstasjonen, man må parkere før broen over juvet. Det går en shuttel-buss opp og ned, men det er ikke noe problem å gå de få svingen opp. Det koster 100kr for museet(?), vi betalte bare for turen i kjelleren hvor de produserte tungtvann, men da er museet inkludert.
Som jeg nevnte er det også mulig å kjøpe en guidet tur til kjelleren hvor de produserte tungtvann som de gravde frem i 2017, etter de sprengte hydrogenfabrikken i 1977. Dette er fremdeles ett arkeologisk sted så man må bruke hjelm og vest inne på det avsperrede området. Man går i en gruppe på 11 personer, akkurat samme antall som selve operasjon gunnerside i 1943!
Selve kraftstasjonen er godt satt sammen med gavebutikk, rom hvor man kan lære om historien til Rjukan, små film rom på både engelsk og norsk, og cafe i 2.etasje. Anbefales!!!

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, trinemetteb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Det var et veldig fint museum og du får se hvordan det var inni. Turbinene var fine å se på. Du kan kjøpe en tur rundt der det ble bombet og det var veldig kult å se.

Dato for opplevelse: juli 2020
2  Takk, EmilieSaga
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser