Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Norsk Industriarbeidermuseum
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Verdt et besøk

Alltid spennende å dra på museum og ta med barna hit for å forteller dem om tungtvannet og... les mer

Anmeldt 30. september 2020
Sara N
,
Oslo, Norge
via mobile enheter
Interessant museum

Impulsbesøk med for liten tid. Så bl.a. hovedfilmen hoppet vi over. Uteområdene litt redusert pga... les mer

Anmeldt 29. juli 2020
Z972VOcarlb
,
Oppdal, Norge
via mobile enheter
Les alle 222 anmeldelsene
  
Anmeldelser (222)
Filtrer anmeldelser
222 resultater
Vurdering fra reisende
92
88
37
4
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
92
88
37
4
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
712 av 222 anmeldelser
Anmeldt 22. august 2020 via mobile enheter

Absolutt verd et besøk. Her får en informativ og god kunnskap om brytningstid i samfunnet fra jordbruk til industri. Norge var i endring og utviklet seg til et verdenssamfunn som også gjorde tungtvannsproduksjonen til et krigsmål. Utstillingen Helter i Telemark forteller denne historien.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, karenmarieh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2020 via mobile enheter

Sjeldent godt museum i Norge. Grei inngangspris. Stor variasjon i formidlingen og utstillinger. Bruk av ulike metoder. Ungdommene syntes det var spennende og lærerikt. Bestill på forhånd omvisning i tungtvannskjelleren. Ellers er det gjerne fullt. Anbefales

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, 338clausr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Impulsbesøk med for liten tid. Så bl.a. hovedfilmen hoppet vi over. Uteområdene litt redusert pga utgraving/restaurering av tungtvannskjelleren. God levendegjøring av industrihistorien i Rjukan og Telemark. Men bør ha mer tid en den timen vi brukte.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, Z972VOcarlb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Vi besøkte misset 24. juli. Hadde ikke så god tid men fikk med oss det meste. Spennende film om sabotasjeaksjonen unser krigen Hilsen Johnny Stiansen

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, 18johnnys
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Flott museum med en fin spasertur opp fra Parkeringsplassen. Interessant for både store og små. Både interaktivt fine innstallasjoner og flotte omgivelser. Flott utsikt hvis man kjører opp til venstre fra parkeringsplassen.

Dato for opplevelse: juli 2020
2  Takk, OsloEllen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser