Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Norsk Industriarbeidermuseum
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Verdt et besøk

Alltid spennende å dra på museum og ta med barna hit for å forteller dem om tungtvannet og... les mer

Anmeldt 30. september 2020
Sara N
,
Oslo, Norge
via mobile enheter
Interessant museum

Impulsbesøk med for liten tid. Så bl.a. hovedfilmen hoppet vi over. Uteområdene litt redusert pga... les mer

Anmeldt 29. juli 2020
Z972VOcarlb
,
Oppdal, Norge
via mobile enheter
Les alle 222 anmeldelsene
  
Anmeldelser (222)
Filtrer anmeldelser
222 resultater
Vurdering fra reisende
92
88
37
4
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
92
88
37
4
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
510 av 222 anmeldelser
Anmeldt 2. september 2020 via mobile enheter

Guidet tur m. mye informasjon og film. Historien bak Vemork og Tungtvanns sabotasjen. Veldig interssangt.

Dato for opplevelse: august 2020
1  Takk, Morten M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. september 2020

Når det meste av teknisk som film og lys ikke fungerer så er det ikke mye å skryte av.
Store vann turbiner og noen plakater om gamle dager. Kunne vært så mye mere tenker vi. Kjeller ikke åpen. Hvorfor ikke noe utstilt materiell om krigen.

Dato for opplevelse: august 2020
1  Takk, 299Olsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. august 2020 via mobile enheter

Absolutt verd et besøk. Her får en informativ og god kunnskap om brytningstid i samfunnet fra jordbruk til industri. Norge var i endring og utviklet seg til et verdenssamfunn som også gjorde tungtvannsproduksjonen til et krigsmål. Utstillingen Helter i Telemark forteller denne historien.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, karenmarieh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2020 via mobile enheter

Sjeldent godt museum i Norge. Grei inngangspris. Stor variasjon i formidlingen og utstillinger. Bruk av ulike metoder. Ungdommene syntes det var spennende og lærerikt. Bestill på forhånd omvisning i tungtvannskjelleren. Ellers er det gjerne fullt. Anbefales

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, 338clausr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Impulsbesøk med for liten tid. Så bl.a. hovedfilmen hoppet vi over. Uteområdene litt redusert pga utgraving/restaurering av tungtvannskjelleren. God levendegjøring av industrihistorien i Rjukan og Telemark. Men bør ha mer tid en den timen vi brukte.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, Z972VOcarlb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser