Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
eDreams
Booking.com
Priceline
FindHotel
ZenHotels.com
StayForLong
Se alle 7 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (38)
Filtrer anmeldelser
38 resultater
Vurdering fra reisende
8
18
7
3
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
8
18
7
3
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 38 anmeldelser
Anmeldt 5. august 2019 via mobile enheter

Vi hadde et rom med eget bad, men vet at noen rom hadde bad og dusj i gangen. Hyggelig betjening og frokosten var helt OK.
Sentral beliggenhet. Booket via visit Rjukan med en hel pakke med Krossotbanen,Rjukanbanen og Norsk Industriarbeidermuseum (Vemork) og Omvisning i Tungtvannkjelleren..

Dato for oppholdet: august 2019
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, JanAasnes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. desember 2018

Vi bodde en natt på MC-tur. Valgte dette hotellet grunnet sentral beliggenhet i Rjukan med restaurant like ved, samt at det var rom ledig sent på kvelden.

+ Sentralt på Rjukan
+ Rimelig overnatting
+ Rent
+ Gratis parkering ute

- Frokost ikke inkludert, kan bestilles men var dyrt og ikke spesielt smakelig
- Enkle rom
- Delt bad og WC i gang

Dato for oppholdet: juli 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Rom
    • Service
Takk, Gudbrand T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2018 via mobile enheter

Vi hadde dusj og toalett på rommet, og det var hotellstandard. Rent og pent og trivelig personale. I heten som var, var disse rommene mye kjøligere. Frokosten var enkel og grei med mulighet til å smøre matpakke (50kr).

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, JoGrGu
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. oktober 2017

Hyggelig vandrerhjem i Rjukan sentrum. Usikker på om det var tilgang til kjøkken og vaskerom slik som ved andre vandrerhjem. Praktiske dusjavlukker og nytt og fint fellestoalett. Noter deg at du skal til Rjukan GjesteGÅRD, for det er et Rjukan GjesteHUS på andre siden av elva.

Dato for oppholdet: oktober 2017
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Ida Margrethe H... B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. september 2017 via mobile enheter

Vi bodde en natt åå Rjukan Gjestegård og fikk en positiv opplevelse! Det er rent og fresht på rommene, badene og dusjene likeså! Frokosten var enkel norsk frokost med mye godt pålegg! Det er mulig å smøre matpakke der da utstyr som matpapir og mellomleggspapir ligger fremme! Et enkelt og rent sted som ligger sentralt i Rjukan!

Dato for oppholdet: september 2017
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 788mikaelan
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser