Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Vio.com
Etrip
PricelineUSD 68
Agoda.comUSD 68
eDreamsUSD 63
StayForLong
Se alle 8 tilbud
Anmeldt 5. august 2019 via mobile enheter

Vi hadde et rom med eget bad, men vet at noen rom hadde bad og dusj i gangen. Hyggelig betjening og frokosten var helt OK.
Sentral beliggenhet. Booket via visit Rjukan med en hel pakke med Krossotbanen,Rjukanbanen og Norsk Industriarbeidermuseum (Vemork) og Omvisning i Tungtvannkjelleren..

Dato for oppholdet: august 2019
1  Takk, JanAasnes
Anmeldt 24. desember 2018

Vi bodde en natt på MC-tur. Valgte dette hotellet grunnet sentral beliggenhet i Rjukan med restaurant like ved, samt at det var rom ledig sent på kvelden.

+ Sentralt på Rjukan
+ Rimelig overnatting
+ Rent
+ Gratis parkering ute

- Frokost ikke inkludert, kan bestilles men var dyrt og ikke spesielt smakelig
- Enkle rom
- Delt bad og WC i gang

Dato for oppholdet: juli 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Rom
Takk, Gudbrand T
Anmeldt 17. juli 2018 via mobile enheter

Vi hadde dusj og toalett på rommet, og det var hotellstandard. Rent og pent og trivelig personale. I heten som var, var disse rommene mye kjøligere. Frokosten var enkel og grei med mulighet til å smøre matpakke (50kr).

Dato for oppholdet: juli 2018
1  Takk, JoGrGu
Anmeldt 7. oktober 2017

Hyggelig vandrerhjem i Rjukan sentrum. Usikker på om det var tilgang til kjøkken og vaskerom slik som ved andre vandrerhjem. Praktiske dusjavlukker og nytt og fint fellestoalett. Noter deg at du skal til Rjukan GjesteGÅRD, for det er et Rjukan GjesteHUS på andre siden av elva.

Dato for oppholdet: oktober 2017
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sovekvalitet
Takk, Ida Margrethe H... B
Anmeldt 6. september 2017 via mobile enheter

Vi bodde en natt åå Rjukan Gjestegård og fikk en positiv opplevelse! Det er rent og fresht på rommene, badene og dusjene likeså! Frokosten var enkel norsk frokost med mye godt pålegg! Det er mulig å smøre matpakke der da utstyr som matpapir og mellomleggspapir ligger fremme! Et enkelt og rent sted som ligger sentralt i Rjukan!

Dato for oppholdet: september 2017
Takk, 788mikaelan