Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Skisenter med store planer

Gaustablikk, eller Gausta som de nå har byttet navn til. De har et fantastisk område med store... les mer

Anmeldt 6. januar 2019
StigH424
,
Kragerø, Norge
via mobile enheter
Åpningshelg

Faktisk mitt første besøk her. På privat hytte. Gikk både langrenn og var i bakken. Lite åpent i... les mer

Anmeldt 2. desember 2017
Gullord
,
Rasta, Norge
via mobile enheter
Les alle 39 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Anmeldelser (39)
Filtrer anmeldelser
39 resultater
Vurdering fra reisende
10
15
4
2
8
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
10
15
4
2
8
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 39 anmeldelser
Anmeldt 6. januar 2019 via mobile enheter

Gaustablikk, eller Gausta som de nå har byttet navn til. De har et fantastisk område med store muligheter. Det de ikke er flinke til er å produsere snø slik at anlegget får utnyttet sitt fulle potensialet. De har nå lansert en masterplan for de 5 neste årene. Jeg er spent på om de klarer å levere

Dato for opplevelse: januar 2019
2  Takk, StigH424
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. desember 2017 via mobile enheter

Faktisk mitt første besøk her. På privat hytte. Gikk både langrenn og var i bakken. Lite åpent i bakken men det var overraskende bra. Fikk noen timer og det var bra forhold / preparert. Selvfølgelig lite snø men helt greit.
Kjøp av skikort relativt greit. Blir nok bra med kø her når mer trøkk. Helt greit serveringssted også. Faktisk ganske grei mat, og drikke da.
Var få bakker oppe. Men når alt er åpent er det mye å prøve og selv om bakkelengden er begrenset er det nok å bryne seg på.

Dato for opplevelse: desember 2017
Takk, Gullord
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. april 2017

Vi reiste opp hit med ikke så store forventninger. Dette vsr også på slutten av sesongen, så snøforholdene var litt dårlig. Vi ble veldig overrasket, med et anlegg i toppklasse. Vi skal garantert tilbake, men da litt tidligere i sesongen, og forhåpentligvis litt mere snø

Dato for opplevelse: april 2017
Takk, StigH424
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. april 2017 via mobile enheter

Her har jeg og familien mange gode minner fra. Bynte med meg i pulken, og de andre på langrenn i løypene rundt her. Og etterhvert langrenn på oss alle 5. Når vi ble litt eldre, var det slalåm som ble inn. Og alle 5 i løypene. Og bestemor på sitteunderlag på sia i bakken forran. Gode minner. God service i Ski Cafeen. Og nå er vi voksne, har med oss mine to små, og med flinke og tålmodige skilærere på slalåm, har de og fått smaken for den idylliske påsken her oppe. Selv med litt knall og fall, var røde kors bare noen minutter unna, så her er alt topp. Nå har leid hytte her oppe for 3de år på rad, og er utrolig fornøyd med service og vedlikehold. Blir alltid møtt med et smil og god tone, uansett hva det skulle være. Så tommel opp for Gaustablikk.

Dato for opplevelse: april 2017
Takk, June S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. mars 2016 via mobile enheter

En helg på Gaustablikk før høysesongen var kommet ordentlig igang, var helt supert! Skileie for de under 7 er gratis, det samme gjelder skikort. Løypemulighetene er mange, og her kan du lett slå ihjel en langhelg med små barn.

Dato for opplevelse: januar 2016
Takk, campingpappa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser