Du vet standarden er elendig når en rynker på nesa over rommet, etter å ha sovet en uke i telt. Etter å ha overlevd både mygginferno og styrtregn ankommer vi overnattingsstedet som var moden for totalrenovering allerede på 90 tallet. Greit nok at stedet er forbi slitent, men når fravær av kjærlighet er så stort- da burde en finne noe annet å drive med enn utleie. Det koster ikke en formue å gjør seg litt flid med ordentlige gardiner, maling og generelt møblering. Når ikke engang rommet som benyttes for renhold har tilgang på vann, og ser ut som en narkishule, da vet du at det ikke er her de kommer til å stanse koronaen med det første. Jeg synes synd på de som må jobbe for de som driver dette stedet. Vet du hvor en kan rapportere overnattingssteder med elendig renhold, gi meg en lyd. Her lukter det mugg, vasken på badet går ikke an å åpne(vannet renner ikke ned), og en får gleden av å ligge rett på springfjærmadrass! Jeg kan gi en stjerne i boken- de hadde klart å koke egget rett. Men det er jo takket være de som jobber her. De som eier stedet burde fått sparken for lengst!! Ligg heller i telt enn å book deg inn på dette stedet.Mer
- Gratis Wi-Fi
- Gratis parkering