Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Expedia.com
Hotels.com
Travelocity
Booking.com
Orbitz.com
eDreams
Se alle 12 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (22)
Filtrer anmeldelser
22 resultater
Vurdering fra reisende
0
1
3
5
13
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
0
1
3
5
13
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 22 anmeldelser
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Vi bodde en natt på Rjukan og jeg trodde ikke at det var mulig å finne hotellrom i så dårlig standard i dagens Norge. Og så dyrt!
Jeg hadde et stort kjøleskap ved siden av sengen min, isteden for nattbord, og det bråket hele natten.
Sengetøyet var rent, men madrassen var ille!! Skittent gulv og lite innbydende rom i det hele tatt. Gangdørene smalt hver gang noen kom.
Og det verste er fellesrommet, jeg har aldri sett noe så ille noen sted, i Norge eller andre sted i verden.
Anbefales ikke!!!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, lorenaf466
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Bodde to netter på gjestehuset.
Rommet så ikke ut som var blitt vasket på evigheter. Det var smuler, kliss og skitt overalt. Utrolig ekkelt.
Halvparten av lampene virket ikke.
Plastkrusene på badet var ikke dekket til, så de brukte vi ikke, da vi ikke visste om de sto igjen fra de forrige gjestene eller ei.
Det nyeste, og eneste plusset, med rommet var at det sto et lite kjøleskap der, det virket relativt nytt.
Det er ikke resepsjon der og ikke frokost, så det må man bort til Park Hotell for å ordne med.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, aninerj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juni 2020 via mobile enheter

Greit rom, rent sengetøy. MEN dusjen var ikke vasket, sølvkre kravlet rundt overalt.. Rommene er av eldre dato og ser lite innbydende ut. Søppelkassa ute var overfylt og ikke mulig å kaste noe der..

Frokost fulgte med i prisen på Park hotell, men dette var ikke mye å skryte av. Personale hilste ikke når vi kom, maten var ferdig pakket i porsjoner uten ekstra grønnsaker, skittent på toalett.. Så dette anbefales ikke..!

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste med venner
Takk, ninac856
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. mars 2020

Kom sent en natt til Rjukan gjestehus. Nøkkel var lagt ut på avtalt sted og rommet var rent og koselig. Sengen god og ga rikelig hvile for en sliten kropp. Frokost var også tilgjengelig hvis man ønsket det.
Litt sightseeing for å se på endringer før jeg dro videre. Måtte de 2 kvm med sol fra solspeilet ... hehe

Romtips: Har du spesielle ønsker er jeg sikker på at personalet fikser det. Utrolig vennlige og serviceminded.
Dato for oppholdet: april 2019
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
Takk, ToyahBerskaug
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. september 2019

Det luktet vondt. Dårlige senger. Styr unna dette overnattingsstedet hvis det i det hele tatt går han å kalle det det. Det var såpass lytt at man hørte inngangsdøra smelle hele natten. Dette er rett og slett flaut

Dato for oppholdet: september 2019
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, Sbs0707
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser