Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Telemark Opplevelser Day Tours
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Fikk endelig hoppet i strikk

Vi ankom en time før registrering åpnet fordi vi hadde hørt at det lønte seg. Vi ble nummer 1 og 2... les mer

Anmeldt 13. august 2018
hannelbe
,
Fredrikstad, Norge
via mobile enheter
Beste dødsopplevelsen jeg kunne hatt - strikkhopping

Livredd for høyder som jeg er - anbefaler jeg denne turen på det høyeste! Med en liten dytt på... les mer

Anmeldt 29. juli 2017
mariannes51
,
Oslo, Norge
via mobile enheter
Les alle 7 anmeldelsene
  
Anmeldelser (7)
Filtrer anmeldelser
7 resultater
Vurdering fra reisende
7
0
0
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
7
0
0
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 7 anmeldelser
Anmeldt 13. august 2018 via mobile enheter

Vi ankom en time før registrering åpnet fordi vi hadde hørt at det lønte seg. Vi ble nummer 1 og 2 i køen og det var lite folk som hoppet denne dagen (søndag). Registrering, påseling og hoppet var raskt unnagjort.
Folka var blide, tydelige og profesjonelle. Selve strikkhoppet var magisk og veldig gøy! Dette vil jeg anbefale til alle.

Dato for opplevelse: august 2018
2  Takk, hannelbe
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2017 via mobile enheter

Livredd for høyder som jeg er - anbefaler jeg denne turen på det høyeste! Med en liten dytt på rumpa (med tillatelse), assisteres man 60 meter rett ned i (noe man tror der og da) døden - men også vitende om at du overlever. Større adrenalinkick skal man lete lenge etter. Dette skal gjøres igjen(!!!)

Dato for opplevelse: juni 2017
2  Takk, mariannes51
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juni 2017

Vi møtte opp ved bruen en halv time før lørdag morgen. Vi ble nummer 4 og 5 som hoppet den dagen. Still deg i kø med boden tidlig for å sikre plass blant de første. Informasjon, registrering og selve hoppet var fort unnagjort. En kjempe opplevelse!

Dato for opplevelse: mai 2017
1  Takk, Inger S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juni 2016 via mobile enheter

Utrolig opplevelse. Viktig å beregne god tid, vi måtte vente i en time før vi kunne hoppe. Anbefaler alle som liker litt spenning å dra dit. Veldig fin natur og flinke ansatte :)

Dato for opplevelse: juni 2016
1  Takk, Grisegutt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. september 2015

Helt rått! Strikkhopp står på veldig manges "bucket list" og i Rjukan har du mulighet til å gjennomføre det i på en veldig trygg og profesjonell måte.

Det er ingen reservasjon på forhånd, så møt opp tidlig for å booke din plass i køen, det kan fort være noen timers ventetid.

Arrangørene er positive og profesjonelle og har tilsynelatende god erfaring med hvordan man forholder seg til nervøse deltagere. Anbefales!

Dato for opplevelse: august 2015
1  Takk, SimenNOR
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser