Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Rjukan
Publiser
Innboks
Søk
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Håndball gruppe med alternativ treningsøkt

Vi har hatt en treningssamling på Rjukan med Gaustatoppen som en av målene, det var 34 jenter i... les mer

Anmeldt 19. august 2019
Klinkokkos
,
Horten, Norge
via mobile enheter
Elsker turen

Med to venninner gikk jeg denne turen opp i begynnelsen av juli. Med nok klær og en liten sekk med... les mer

Anmeldt 11. august 2019
Laila E
via mobile enheter
Les alle 293 anmeldelsene
  
Anmeldelser (293)
Filtrer anmeldelser
293 resultater
Vurdering fra reisende
207
71
13
0
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
207
71
13
0
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 293 anmeldelser
Anmeldt 19. august 2019 via mobile enheter

Vi har hatt en treningssamling på Rjukan med Gaustatoppen som en av målene, det var 34 jenter i gruppen fra 13 til 16 år, vi startet i lett overskyet vær og kom på toppen med sol og blå himmel som er en forutsetning for å få Max ut av turen, det er noen bratte partier men store stener ellers så er det en flott tur, hele gruppen brukte 2 timer og 30 min helt opp med to pauser.

Dato for opplevelse: august 2019
Takk, Klinkokkos
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. august 2019 via mobile enheter

Med to venninner gikk jeg denne turen opp i begynnelsen av juli. Med nok klær og en liten sekk med mat og drikke, blei denne turen ypperlig og en vanskelighetsgrad middels for meg. Noen få pauser. 2 timer opp. Ca 2 timer ned. Vi opplevde variert værforhold. Sol, regn og snø da vi skulle ned. Min 4. gang jeg går opp. Elsker naturen og utsikten både på vei opp, på toppen og på vei ned. Vi gikk i rolig tempo. Anbefaler for alle folk.

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, Laila E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. august 2019 via mobile enheter

Flott topptur hvor man blir belønnet med en fantastisk utsikt. Veien oppover er godt merket og det tar ca 2 timer opp inkludert noen pauser. Mesteparten av tiden går man på stein og steinstier. Turen passer for de fleste i normalt god form. På toppen er det kafé hvor vaffelpressa går konstant. Det lønner seg å starte relativt tidlig på dagen, da er det ikke så mye folk. Det er stor parkeringsplass på svinero, men der kan det også bli fullt på fine dager.

Dato for opplevelse: august 2019
Takk, tonevest
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2019 via mobile enheter

Fin tur med ikke altfor mye folk. Veien opp er ikke til å ta feil av, enkelte litt bratte partier men fint å gå.

Dato for opplevelse: august 2019
Takk, 897kristins
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2019 via mobile enheter

Flott natur på toppen,dessverre ei steinrøys å gå i og fryktelig mye folk. Tar et par timer opp og ned. Gikk i kø hele veien. Turen er gå 4,5 km en vei.

Dato for opplevelse: august 2019
Takk, khm1000
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser