Utsikten var fantastisk!

Utsikten var fantastisk! Selv om det var litt disig til tider, så klarnet det fort. Vi startet ved... les mer

Anmeldt 5 uker siden
Bente Cathrine S
Topptur

Fantastisk fjell i knallvær, en kjempeopplevelse å nå toppen. For en utsikt, og vakker fjellnatur... les mer

Anmeldt 10. september 2023
Kristin S

Anmeldt 3. august 2020 via mobile enheter

1883 meter over havet. Høyt fjell og flott utsikt, dersom det ikke var for tåken.. Men slik er det. Ta gjerne banen en av veiene.

2  Takk, 338clausr
Anmeldt 31. juli 2020 via mobile enheter

Anbefaler start fra stavsro, en behagelig start.
Vi hadde litt høyt tempo og var oppe på 2 timer med kort pause....
De hadde meldt godt vær...med unntak av en liten gløtt var det likevel litt tåke på toppen.
Med 100% klarvær ville turen garantert fått 5 stjerner.

2  Takk, G4851JSthomasg
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Vindstille og et helt fantastiske vær. For en utsikt, vi ble helt salige. Føltes som vi var på toppen av Norge. Nydelige vafler til salgs i turisthytte, dyre, men verd prisen. Vi tok banen opp og gikk ned. Brukte ca 3 timer, hadde med barn. Mye løse stein så det første partiet ned gikk seint. Lek i snøen og små pauser var også nødvendig. Anbefaler turen, men sjekk været, er nok ikke den samme opplevelsen hvis det er tåke.

1  Takk, karenmarieh
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Vi fikk turen 24. juli. Det var meldt godt vær men det ble enda bedre enn varslet. Helt vindstille på toppen i strålende sol En fantastisk tur og opplevelse Hilsen Johnny Stiansen

Takk, 18johnnys
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Å gå opp hit er lett for folk som ferdes i fjellet til vanlig. Det er en fin tur, men underlaget er for det meste av løse steiner så man må være forsiktig å ta det rolig når man går. Skiltingen er veldig bra, og man kan ikke gå feil. Man kan gå opp fra parkeringen til Gaustabanen, men her er det flere høydemeterne på kort tid. Om man kjører litt lenger opp og parkerer på parkeringen for den som ikke tar banen er det en litt lengre sti, men mindre høydemeterne å bestige, så lettere denne vegen. Når man nærmer seg toppen er det store steintrappen og turistforeningen sin cafe/hytte.
Man får en utrolig fin utsikt på toppen og ser veldig langt på klarer fine dager med sol!

Takk, trinemetteb