Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Se gjennom høydepunkter
Topptur

Fantastisk fjell i knallvær, en kjempeopplevelse å nå toppen. For en utsikt, og vakker fjellnatur... les mer

Anmeldt 10. september 2023
Kristin S
Flott familietur.🤩

Fin tur for hele familien, med barn fra skolealder. Best i finvær da det er en del stein som blir... les mer

Anmeldt 29. juli 2021
solveigirenes
Les alle 336 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Anmeldelser (336)
Filtrer anmeldelser
336 resultater
Vurdering fra reisende
231
83
20
0
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
231
83
20
0
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1015 av 336 anmeldelser
Anmeldt 16. september 2020 via mobile enheter

En hyggelig opplevelse, et fantastisk skue, en spesiell togtur, dette er vel verd en omvei. Det er gratis for hunden, som var velkommen på togturen.

Dato for opplevelse: september 2020
2  Takk, 236Paul
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. september 2020 via mobile enheter

Det er mange stier til Gaustadtoppen. Vi valgte den vanligste. En nyrenovert sti , eller mer «autostrada» som reåpnet i juni 2020. Sherpaer har lagt stener og sørget for en familievennlig sti til topps.

Dette er ikke turen du går om du vil nyte naturen alene. Her var det en jevn strøm av folk som ville til topps. Utsikten fra toppen er fabelaktig.

Naturen, i hovedsak går du i en steinrøys. Høstfarger finner du nede ved parkeringsplassen og andre steder i området.

Det tok oss 3 timer å gå tur - retur.

Lurt å ta med seg lue og votter samt en vindtett jakke. En kjente været når en nærmet seg toppen.

Dato for opplevelse: august 2020
Takk, H2O40
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. september 2020 via mobile enheter

Kjørte til parkplassen på Gaustatoppen og tok Gaustadbanen opp til toppen. Hyggelig betjening alle veier med fokus på smitte forebygging. Fantastisk utsikt til alle kanter. Absolutt en tur å anbefale. Det var også mange som gikk opp til toppen. Hyggelig betjening i kafeen og nydelige vafler.👍👍😄

Dato for opplevelse: august 2020
2  Takk, Morten M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. september 2020

Fin tur på ca 3 timer til topps. Også fint med mulighet til heis ned fra toppen. Mange mennesker i alder fra ca 4-80 år så er en tur som passer for mange.

Dato for opplevelse: august 2020
1  Takk, 299Olsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 31. august 2020 via mobile enheter

Kjørte til Stavsro å parkerte å betalte på automat som anvist. Gikk derfra på godt oppmerket løype. Dette er en tur med mye høydemeter og steinete løype så godt fottøy er et must. Vært her før midt på sommeren og d snødde da på toppen så ha med rett klær etter værmelding. Denne gangen var d bare nydelig fra bunn til topp😜👍🏻

Dato for opplevelse: august 2020
Takk, goffy5608
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser