Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Se gjennom høydepunkter
Fantastisk utsikt.

Spennende tur opp med små vogner. Bidro med litt høyere puls enn vanlig. Fantastisk utsikt over... les mer

Anmeldt 20. juli 2021
LarsEdvin71
,
Halden, Norge
via mobile enheter
Gamle dager

Husker i 'gamle dager', det kostet 10 øre for innenbygdsboende og 50 øre for utenbys. så var det... les mer

Anmeldt 9. september 2020
Per L
Les alle 151 anmeldelsene
  
Anmeldelser (151)
Filtrer anmeldelser
151 resultater
Vurdering fra reisende
66
72
10
1
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
66
72
10
1
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
813 av 151 anmeldelser
Anmeldt 6. juli 2020 via mobile enheter

Krossobanen kafé har den beste kundeservicen vi har opplevd. Han i gondolbanen var også utrolig hyggelig og på tre turer så ble vi nesten venner. Teltet vårt blåste bort, vi var søkkvåte og uten ly. Merethe Falkum Lien (antatt daglig leder på kafeen) sørget for at vår opplevelse var ute av denne verden og vi fikk gratis niste, tilbud om ly over natten både i gjesterommet til en medarbeider og i en nærliggende varmestue som vi er det vi gikk for. Ettersom sportsbutikkene var stengt i Rjukan så fikk vi ikke kjøpt noe telt men men alt ble sørget får av de fantastiske vertene på kafeen og gondolbanen. Utsikten her er bare en brøkdel av gleden vi fikk av de ansatte. Etter å ha dekket 20+ km hver dag i tre dager så var det fantastisk å kunne treffe de menneskene over helgen vi var på telttur her, som avsluttet i varmestuen der bildene her er tatt. Lenge leve Merethe ❤️

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, 4400drip
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. juli 2020 via mobile enheter

Litt dårlig organisert køordning. Hvor mange som fikk være med hver vogn fremstod som litt tilfeldig (redusert antall pga Covid-19). Men når du først kommer ombord er det en flott tur opp til toppen.
Fra toppen er det flott utsikt, og gode turmuligheter innover. Kafeen virket trivelig.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, EllenChr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. september 2019

Krossobanen ble bygget for at Rjukan beboere skulle få anledning til å se sola over fjellene i vintermånedene. Det er to gondoler - en i hver ende - som tar oss til toppen. På toppen er det fin utsikt til Gaustadtoppen og ned i dalen. Det er også en kafé på toppen som man kan få seg noe å spise og drikke. Det er også mulig å gå opp/ned langs en sti (som også sabotørene brukte da dem hadde sprengt tungtvannsfabrikken på Vemork) som går under gondolene.

Dato for opplevelse: september 2019
Takk, 989aagel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. august 2019 via mobile enheter

Krossobanen er en liten perle opprinnelig fra 1929. Ta med deg barna og la dem oppleve denne spennende gondolbanen opp til et fantastisk utsyn over Rjukan og Gaustadtoppen! Kilometervis med turveier, og et særdeles spennende klatresenter venter der oppe. En moderne restaurant med en fantastisk utsikt og god mat finnes også. Vel verd et besøk, anbefales!

Dato for opplevelse: august 2019
1  Takk, Norman H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2019 via mobile enheter

Vi tok en tur med Krossobanen en ettermiddag. Vi hadde ikke mulighet til å gå tur innover, men det var mange turmuligheter, både med sykkel og på beina.Hyggelige kondolførere som anbefalte andre turer også.

Dato for opplevelse: august 2019
1  Takk, JanAasnes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser