Var med en gruppe på et opplegg med Gaustabanen. I tillegg til selve turen med banen var det et... les mer
Kul opplevelse å prøve denne banen, inne i fjellet. Veldig bra at den er åpen for publikum, dette... les mer
Kom på ettermiddagen. Tok bane opp og gikk ned. Ingen kø eller ventetid opp, men ble informert om flere timers venting for bane ned dersom det hadde vært aktuelt. Hadde både tog og banen for oss selv Veldig behjelpelig og hyggelig personale! Noe stive priser, men forstår at det må være sånn.
Fantastisk å komme ut på toppen og se utsikten (hadde sjekket ut sikten/været på Facebookderes siden før vi gikk)!!! - Og vaflene på toppen var faktisk verdt prisen!
Turen ned igjen var veldig steinete, men gikk helt fint i gode fjellsko. Deilig å gå såpass seint at vi ikke måtte gå i kø. Dette ga mersmak!!
Takker for tilbakemeldingen. Hyggelig å høre at dere hadde en fin opplevelse med Gaustabanen til Gaustatoppen:)
Håper å se dere igjen ved en senere anledning.
Hyggelig personalet ved kjøp av bilett, han svarte på spørsmål og var heldig behjelpelig. Vi tok banen en vei pga mye kø på vegen ned. Vi reiste opp seint på dagen som gjorde at det ikke var noe kø opp.
Det er veldig kaldt inne i fjellet, så anbefaler varme klær selv på varme sommerdager.
Personalet som kjørte vognene var også veldig hyggelige og hjalp til med vogner om dette var nødvendig.
Andefales om du ikke vil gå opp til toppen.
Vi gikk ned igjen og dette var en veldig grei tur! Man går i mye stein, så man må være forsiktig.
Hei. Takker for tilbakemeldingen. Hyggelig å høre at dere hadde en fin opplevelse med Gaustabanen til toppen, og en fin tur ned igjen til fots.
Fortsatt god sommer:)
Det er nå enkelt å ta seg til Gaustadtoppen da det går trikk og bane inne i fjellet. Det er ikke alle som er like ivrig til å ta seg til toppen på utsiden, selv om det er god trim. Det går som nevnt bane inne i fjellet. Det kan kjøpes enveis- eller tur-/returbillett for de som ønsker å bruke ski på nedturen, eller beina for den saks skyld.
Dette er noe man bør gjøre/oppleve. Spennende og kjøre tog inn og opp i fjellet. Fantastisk arbeid som er gjort/lagt ned her. Dette bør en ta seg tid til og få gjort. sommer som vinter. Må være en knall tur og kjøre på ski ned igjen fra toppen. Anbefales på det sterkeste.
Vi tok banen ned på en dag med lite kø. Vognene er som de opprinnelig var, trange og autentiske. Dyre billetter, turen ned kostet kr 300 per person. Turen tar ca 15 minutter. Hyggelige ansatte.
Vi gikk opp, og bestemte oss for at noen av oss skulle ta bane ned. Det var 70 minutters ventetid, men ellers en morsom opplevelse å ha tatt banen.