Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Se gjennom høydepunkter
Spennende bane

Kul opplevelse å prøve denne banen, inne i fjellet. Veldig bra at den er åpen for publikum, dette... les mer

Anmeldt 30. juli 2021
FlopsyP
,
Flora, Norge
via mobile enheter
Historisk sus!

Et veldig bra alternativ om du ikke orker gå opp på Gaustatoppen. Kan fint ta den bare en vei også... les mer

Anmeldt 29. juli 2021
solveigirenes
Les alle 209 anmeldelsene
  
Anmeldelser (209)
Filtrer anmeldelser
209 resultater
Vurdering fra reisende
114
72
16
4
3
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
114
72
16
4
3
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1015 av 209 anmeldelser
Anmeldt 13. august 2020 via mobile enheter

Bor eller ferierer du i Norge er Gaustabanen noe som bør stå på din «bucketlist». Det er en spektakulær to-delt trikk- og kabelbane som tar deg til 1830 moh på kun 15 minutter. Inne i fjellet. Dette er en unik mulighet og garantert noe du ikke har gjort før. Vi var her på en onsdag i midten av august og det var ingen kø. I høysesong kan det være lange køer har vi forstått. Og da anbefales varme klær, for det er kaldt inne i fjellet. Det kan nok også være hustrig ute på toppen, selv på en godværsdag. Vi fikk shortsvær, også på 1800 moh. Fantastisk utsikt over 1/6 av Norges fastlandsareal kan nytes på toppen på en klar dag. Vi savner kun litt mer informasjon om selve banen, type teknisk. F.eks i form av en informasjonsplansje. Vognførerene må gjerne også informere litt underveis på vei opp og ned. Evt en type elektronisk guide du kan leie når du kjøper billett. Men dette var en så moro og spesiell opplevelse at det må bli en femmer. Anbefales!!

Dato for opplevelse: august 2020
Takk, AndreasJL
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Gaustabanen, Salg/Marked på Gaustabanen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. august 2020

Takker så mye for utfyllende og flott tilbakemelding. Vi setter stor pris på omtalen. Både de positive, og der vi har forbedringsområder for å gjøre turen og opplevelsen enda bedre. Vi forsøker å informere underveis, i den grad dette er mulig, men kan alltid bli bedre. Andre elektroniske løsninger vurderes også, for å få til dette på en god og brukervennlig måte inne i fjellet.

Håper dere tar turen på ny. Velkommen tilbake:)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2020

Fantastisk tur med den historiske banen med storslått utsikt. Gå ikke glipp av denne turen om du er i Rjukan.

Hilsen Johnny Stianen

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, 18johnnys
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Gaustabanen, Salg/Marked på Gaustabanen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. august 2020

Takker tilbakemelding. Hyggelig å høre at dere hadde en flott opplevelse med banen:)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Vi var der en halvtime før åpning og kom derfor med første tur opp. Det var lang kø når de åpnet. Veldig greit når en har med seg barn de synes også det var spennende å kjøre inni fjellet. Hyggelig betjening som villig fortalte om banens opprinnelse og bygging. Anbefales.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, karenmarieh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Gaustabanen, Salg/Marked på Gaustabanen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. august 2020

Hei. Takker for tilbakemeldingen. Hyggelig å høre at dere hadde en fin opplevelse med Gaustabanen og på Gaustatoppen:)

Velkommen tilbake ved en senere anledning:)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2020

Kom på ettermiddagen. Tok bane opp og gikk ned. Ingen kø eller ventetid opp, men ble informert om flere timers venting for bane ned dersom det hadde vært aktuelt. Hadde både tog og banen for oss selv Veldig behjelpelig og hyggelig personale! Noe stive priser, men forstår at det må være sånn.
Fantastisk å komme ut på toppen og se utsikten (hadde sjekket ut sikten/været på Facebookderes siden før vi gikk)!!! - Og vaflene på toppen var faktisk verdt prisen!
Turen ned igjen var veldig steinete, men gikk helt fint i gode fjellsko. Deilig å gå såpass seint at vi ikke måtte gå i kø. Dette ga mersmak!!

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, TeamJAKS
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Gaustabanen, Salg/Marked på Gaustabanen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. august 2020

Takker for tilbakemeldingen. Hyggelig å høre at dere hadde en fin opplevelse med Gaustabanen til Gaustatoppen:)

Håper å se dere igjen ved en senere anledning.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Hyggelig personalet ved kjøp av bilett, han svarte på spørsmål og var heldig behjelpelig. Vi tok banen en vei pga mye kø på vegen ned. Vi reiste opp seint på dagen som gjorde at det ikke var noe kø opp.
Det er veldig kaldt inne i fjellet, så anbefaler varme klær selv på varme sommerdager.
Personalet som kjørte vognene var også veldig hyggelige og hjalp til med vogner om dette var nødvendig.
Andefales om du ikke vil gå opp til toppen.
Vi gikk ned igjen og dette var en veldig grei tur! Man går i mye stein, så man må være forsiktig.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, trinemetteb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Gaustabanen, Salg/Marked på Gaustabanen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. juli 2020

Hei. Takker for tilbakemeldingen. Hyggelig å høre at dere hadde en fin opplevelse med Gaustabanen til toppen, og en fin tur ned igjen til fots.

Fortsatt god sommer:)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser