Fin opplevelse

Var med en gruppe på et opplegg med Gaustabanen. I tillegg til selve turen med banen var det et... les mer

Anmeldt 27. januar 2023
lenamor69
Sandefjord
Spennende bane

Kul opplevelse å prøve denne banen, inne i fjellet. Veldig bra at den er åpen for publikum, dette... les mer

Anmeldt 30. juli 2021
FlopsyP
Flora, Norge

Anmeldt 6. september 2020

Valgte å ta banen ned da en har lyst og oppleve denne historiske banen man har hørt så mye om . Super opplevelse

4  Takk, SonjaV813
Anmeldt 1. september 2020

Fin tur men er ikke store tog og begrenset plass i Corona tid. Derfor litt lenge ca 1,5 time før en kom med bane ned.

1  Takk, 299Olsen
Gaustabanen, Salg/Marked på Gaustabanen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. september 2020

Takker for anmeldelsen.
Ja, grunnet begrenset kapasitet, vil det tidvis kunne være noe lenger kø en vanlig.

Riktig god høst:)

Anmeldt 13. august 2020 via mobile enheter

Bor eller ferierer du i Norge er Gaustabanen noe som bør stå på din «bucketlist». Det er en spektakulær to-delt trikk- og kabelbane som tar deg til 1830 moh på kun 15 minutter. Inne i fjellet. Dette er en unik mulighet og garantert noe du ikke har gjort før. Vi var her på en onsdag i midten av august og det var ingen kø. I høysesong kan det være lange køer har vi forstått. Og da anbefales varme klær, for det er kaldt inne i fjellet. Det kan nok også være hustrig ute på toppen, selv på en godværsdag. Vi fikk shortsvær, også på 1800 moh. Fantastisk utsikt over 1/6 av Norges fastlandsareal kan nytes på toppen på en klar dag. Vi savner kun litt mer informasjon om selve banen, type teknisk. F.eks i form av en informasjonsplansje. Vognførerene må gjerne også informere litt underveis på vei opp og ned. Evt en type elektronisk guide du kan leie når du kjøper billett. Men dette var en så moro og spesiell opplevelse at det må bli en femmer. Anbefales!!

1  Takk, AndreasJL
Gaustabanen, Salg/Marked på Gaustabanen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. august 2020

Takker så mye for utfyllende og flott tilbakemelding. Vi setter stor pris på omtalen. Både de positive, og der vi har forbedringsområder for å gjøre turen og opplevelsen enda bedre. Vi forsøker å informere underveis, i den grad dette er mulig, men kan alltid bli bedre. Andre elektroniske løsninger vurderes også, for å få til dette på en god og brukervennlig måte inne i fjellet.

Håper dere tar turen på ny. Velkommen tilbake:)

Anmeldt 5. august 2020

Fantastisk tur med den historiske banen med storslått utsikt. Gå ikke glipp av denne turen om du er i Rjukan.

Hilsen Johnny Stianen

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, 18johnnys

Takker tilbakemelding. Hyggelig å høre at dere hadde en flott opplevelse med banen:)

Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Vi var der en halvtime før åpning og kom derfor med første tur opp. Det var lang kø når de åpnet. Veldig greit når en har med seg barn de synes også det var spennende å kjøre inni fjellet. Hyggelig betjening som villig fortalte om banens opprinnelse og bygging. Anbefales.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, karenmarieh

Hei. Takker for tilbakemeldingen. Hyggelig å høre at dere hadde en fin opplevelse med Gaustabanen og på Gaustatoppen:)

Velkommen tilbake ved en senere anledning:)